Beste regenlaarzen dames

Bas van Rijswijk     februari 21, 2019    

De beste regenlaarzen voor dames. Met aanbiedingen van outdoor laarzen voor vrouwen van de 5 beste regenlaarzen merken.

Als de regen in bakken uit de lucht komt zetten heb je een paar goede regenlaarzen nodig om je voeten goed droog te houden. Maar als vrouw wil je natuurlijk niet met een stel onflateuze Ma Flodder laarzen aan je voeten rondstappen.

Beste regenlaarzen dames Evercreatures

Maar geen nood, er zijn ook heel mooie modieuze rubberen regenlaarzen voor vrouwen te koop. Goede regenlaarzen die niet alleen je voeten droog houden, maar die er ook hip en modieus uitzien.


Hieronder kijken we naar de vijf beste merken regenlaarzen voor vrouwen.

1. Hunter regenlaarzen dames

Het Schotse merk Hunter maakt rubberen regenlaarzen die regelmatig aan de voeten van beroemde Hollwood actrices gespot worden. Hunter regenlaarzen voor vrouwen zijn dan ook heel hip. 

Hunter regenlaarzen voor dames zijn rubberen dameslaarzen die klasse en stijl uitstralen. De Hunter regenlaarzen komen tot stand via een anatomische mal die met zuiver natuurrubber wordt gevormd. Ook de zool, die uit meerdere lagen bestaat, draagt bij een hoog draagcomfort. 

Hunter regenlaarzen zijn er in veel kleuren en met veel verschillende prints.

Kijk voor meer informatie en prijzen bij de aanbiedingen van Hunter laarzen.

2. Evercreatures regenlaarzen dames

Ook hip zijn de regenlaarzen voor dames van het Engelse Evercreatures. Hou je van regenlaarzen met opvallende prints? Dan zijn de rubberen Evercreatures regenlaarzen iets voor jou. Evercreatures regenlaarzen zijn zo hip dat deze dameslaarzen ook veel bij festivals in de buitenlucht worden gedragen. 

Evercreatures laarzen hebben een verstelbare schacht zodat deze hippe regenlaarzen door iedereen gedragen kunnen worden. Ook door vrouwen met smalle kuiten en door vrouwen met brede kuiten.

Kijk voor meer informatie en prijzen bij de aanbiedingen van Evercreatures laarzen.

Evercreatures regenlaarzen dames

Evercreatures regenlaarzen dames

3. Aigle laarzen dames

Het Franse Aigle is één van de grootste producenten van regenlaarzen voor dames. Dit merk biedt een heel ruime keuze uit modellen, kleuren en patronen. 

Wil je een modieuze regenlaars? Een fel gekleurde rubberen laars? Of juist een minder opvallende laars? Met of zonder riem om de kuitmaat bij te stellen? Aigle heeft regenlaarzen in alle soorten en maten. 

En geen merk heeft zoveel ervaring met het maken van waterdichte laarzen als Aigle, want dat doen ze al sinds 1853.

Kijk voor meer informatie en prijzen bij de aanbiedingen van Aigle dameslaarzen.

4. Nokian regenlaarzen dame

De beste regenlaarzen voor vrouwen komen overal vandaan. Neem bijvoorbeeld de Nokian regenlaarzen, deze komen uit Finland (uit het stadje Nokia, hetzelfde plaatsje als de Nokia telefoons). Nokian laarzen worden door velen beschouwd als kwalitatief de beste regenlaarzen. 

Nokian regenlaarzen zijn echte outdoor laarzen die je voeten onder alle omstandigheden droog houden. Maar deze rubberen regenlaarzen doen meer, de houden je voeten ook warm tot een temperatuur van wel min 40 graden. Daarom worden Nokian regenlaarzen ook vaak als snowboots gebruikt. 

Bovendien geven Nokian regenlaarzen heel veel steun en beschikken ze over een uitneembaar voetbed. Regenlaarzen voor wie het beste zoekt! Waarom dan toch geen nummer 1? Dat is om de wat hogere prijs en om de wat minder hippe prints van de dameslaarzen.

Kijk voor meer informatie en prijzen bij de aanbiedingen van Nokian regenlaarzen.

Nokian outdoor laarzen dames

Nokian outdoor laarzen dames

5. Ilse Jacobsen

Nog zo'n grote naam voor rubberen regenlaarzen voor dames. Dit keer outdoor laarzen voor dames uit Denemarken. Ilse Jacobse maakt laarzen van Malaysian natuurrubber met een isolerende zool en een zachte binnenvoering die de voeten warm houdt, transpiratie tegenhoudt en heel comfortabel loopt. 

Ieder paar Ilse Jacobsen regenlaarzen wordt met de hand gemaakt. Deze regenlaarzen zijn niet zoals de meeste andere rubberen laarzen geheel gesloten, maar ze zijn voorzien van veters waarmee de regenlaarzen goed strak getrokken kunnen worden.

Alle informatie en prijzen vind je bij de aanbiedingen van Ilse Jacobsen laarzen.

Zie ook:
Hier kijken we naar de beste regenlaarzen dames. Met informatie en aanbiedingen van de regenlaarzen voor dames van Aigle, Hunter, Ilse Jacobsen, Nokian en Evercreatures. Goede rubberenlaarzen voor dames, kaplaarzen dames, modieuze dames regenlaarsjes en andere regenlaarzen voor een dame van hoge kwaliteit en een mooi design.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.