Beste merken regenlaarzen voor vrouwen

Redactie     februari 21, 2019    

Als de regen in bakken uit de lucht komt zetten heb je een paar goede regenlaarzen nodig om je voeten goed droog te houden. Maar als vrouw wil je natuurlijk niet met een stel onflateuze Ma Flodder laarzen aan je voeten rondstappen.


Maar geen nood, er zijn ook heel mooie modieuze rubberen regenlaarzen voor vrouwen te koop. Goede regenlaarzen die niet alleen je voeten droog houden, maar die er ook hip en modieus uitzien.


Hieronder kijken we naar de vijf beste merken regenlaarzen voor vrouwen.

1. Hunter

Het Schotse merk Hunter maakt rubberen regenlaarzen die regelmatig aan de voeten van beroemde Hollwood actrices gespot worden. Hunter regenlaarzen voor vrouwen zijn dan ook heel hip. Het zijn rubberen dameslaarzen die klasse en stijl uitstralen. De regenlaarzen komen tot stand via een anatomische mal die met zuiver natuurrubber wordt gevormd. Ook de zool, die uit meerdere lagen bestaat, draagt bij een hoog draagcomfort. Hunter regenlaarzen zijn er in veel kleuren en met veel verschillende prints.
Kijk voor meer informatie en prijzen bij de aanbiedingen van Hunter laarzen.

2. Evercreatures 

Ook hip zijn de regenlaarzen voor dames van het Engelse Evercreatures. Hou je van regenlaarzen met opvallende prints? Dan zijn de rubberen Evercreatures regenlaarzen iets voor jou. Evercreatures regenlaarzen zijn zo hip dat deze dameslaarzen ook veel bij festivals in de buitenlucht worden gedragen. Evercreatures laarzen hebben een verstelbare schacht zodat deze hippe regenlaarzen door iedereen gedragen kunnen worden. Ook door vrouwen met smalle kuiten en door vrouwen met brede kuiten.
Kijk voor meer informatie en prijzen bij de aanbiedingen van Evercreatures.

3. Aigle

Het Franse Aigle is één van de grootste producenten van regenlaarzen voor dames. Dit merk biedt een heel ruime keuze uit modellen, kleuren en patronen. Wil je een modieuze regenlaars? Een fel gekleurde rubberen laars? Of juist een minder opvallende laars? Met of zonder riem om de kuitmaat bij te stellen? Aigle heeft regenlaarzen in alle soorten en maten. En geen merk heeft zoveel ervaring met het maken van waterdichte laarzen als Aigle, want dat doen ze al sinds 1853.
Kijk voor meer informatie en prijzen bij de aanbiedingen van Aigle dameslaarzen.

4. Nokian

De beste regenlaarzen voor vrouwen komen overal vandaan. Neem bijvoorbeeld de Nokian regenlaarzen, deze komen uit Finland (uit het stadje Nokia, hetzelfde plaatsje als de Nokia telefoons). Nokian laarzen worden door velen beschouwd als kwalitatief de beste regenlaarzen. Het zijn echte outdoor laarzen die je voeten onder alle omstandigheden droog houden. Maar deze rubberen regenlaarzen doen meer, de houden je voeten ook warm tot een temperatuur van wel min 40 graden. Daarom worden Nokian regenlaarzen ook vaak als snowboots gebruikt. Bovendien geven Nokian regenlaarzen heel veel steun en beschikken ze over een uitneembaar voetbed. Regenlaarzen voor wie het beste zoekt! Waarom dan toch geen nummer 1? Dat is om de prijs en om de wat minder hippe prints van de dameslaarzen.
Kijk voor meer informatie en prijzen bij de aanbiedingen van Nokian regenlaarzen.


5. Ilse Jacobsen

Nog zo'n grote naam voor rubberen regenlaarzen voor dames. Dit keer uit Denemarken. Ilse Jacobse maakt laarzen van Malaysian natuurrubber met een isolerende zool en een zachte binnenvoering die de voeten warm houdt, transpiratie tegenhoudt en heel comfortabel loopt. Ieder paar Ilse Jacobsen regenlaarzen wordt met de hand gemaakt. Deze regenlaarzen zijn niet zoals de meeste andere rubberen laarzen geheel gesloten, maar ze zijn voorzien van veters waarmee de regenlaarzen goed strak getrokken kunnen worden.
Alle informatie en prijzen vind je bij de aanbiedingen van Ilse Jacobsen laarzen.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.