De beste teenslippers

Bas van Rijswijk     februari 21, 2019    

De meest zomerse schoenen zijn teenslippers. Zo licht en luchtig als teenslippers is geen enkele schoenen.


Heel veel merken maken teenslippers voor vrouwen, mannen en kinderen, maar er zijn een paar merken die er uitspringen voor wat betreft de kwaliteit en het draagcomfort van hun teenslippers. Daarom hier de top vijf van beste merken teenslippers.


1. Havaianas
Tropische en vrolijke teenslippers uit het meest tropische en vrolijke land: Brazilië! Havaianas is HET merk voor goede mooie teenslippers van topkwaliteit. Havaianas teenslippers zien er prachtig uit, maar ook de kwaliteit is geweldig. De slippers worden gemaakt van een speciale rubbersoort die huidvriendelijk, reukloos en bijzonder flexibel is.

2. Reef
Reef is een hip Amerikaans merk in sportkleding dat aanvankelijk een surfmerk was. Bij zo'n merk horen natuurlijk goede teenslippers, en die zijn bij reef dan ook van een geweldige kwaliteit. Reef teenslippers zien er hip en mooi uit, de voetband is geweven en bijzonder zacht. Daarom zitten Reef teenslippers heel comfortabel.

3. iPanema
Evenals Havaianas een Brazilaans merk slippers. Ook iPanema teenslippers zijn vrolijk en uitbundig van kleur. En ook deze slippers zijn van hoge kwaliteit.

4. O'Neill
Nog zo'n surmerk dat geweldige teenslippers in de collectie heeft. Evenals Reef is O'Neill een Amerikaans merk dat voortkomt uit de surfwereld.

5. Adidas
De Duitse sportkleding gigant Adidas is één van de grootste slipper-producenten ter wereld. Adidas heeft een groot aantal teenslippers voor dames, heren en kinderen in de collectie. Met een prima kwaliteit en veel draagcomfort.

Tip. Brunotti
Het Nederlandse lifestyle kledingmerk Brunotti komt zoals meer merken uit deze top 5 uit de surfwereld voort. Ook Brunotti (ooit opgericht door een in Scheveningen wonende Italiaanse surfprofessional) maakt hippe teeenslippers van heel goede kwaliteit.

Zie ook: Meer goede teenslippers

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.