Beste merken slippers voor jongens

Bas van Rijswijk     februari 20, 2019    

Slippers voor door de meeste schoenenmerken gemaakt, maar er is veel kwaliteitsverschil. Ook bij de toch zo simpel ogende teenslippers en badslippers. En ook bij slippers voor jongens.De schokdemping, het materiaal waarvan de slippers gemaakt zijn, de manier waarop de delen aan elkaar bevestigd zijn. En dan hebben we het nog niet eens over de prints.


Er is veel dat de kwaliteit van slippers voor jongens bepaalt, en bij sommige merken is alles dik in orde, terwijl andere merken (vaak die van goedkope slippers) een veel lagere kwaliteit leveren.

Neem bijvoorbeeld de Havaianas slippers, die er ook voor jongens zijn. Dit Braziliaanse merk gebruikt een heel speciale rubbermix voor haar slippers dat geheim gehouden wordt. Deze rubbermix geeft geen geur af, is zeer huidvriendelijk en veel flexibeler dan andere rubbersoorten.

Of neem de beroemde Birkenstocks, die vooral populair zijn als slippers voor dames en meisjes maar die er ook als jongensslippers zijn. Deze Birkenstock slippers voor jongens beschikken over het beroemde Birkenstock-voetbed dat bijzonder comfortabel is. Op Birkenstock slippers kun je de hele dag zonder problemen lopen, met goedkope slippers voor jongens lukt dat echt niet.

Kijk voor meer informatie in de Top vijf van beste merken slippers voor jongens.Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.