De beste slippers

Bas van Rijswijk     januari 20, 2021    

Hier kijken we naar de top vijf van beste slipper fabrikanten. Dit zijn de beste teenslippers, beste badslippers en andere beste slippers.

Slippers zijn heel populaire schoenen voor in de zomer. Slippers worden lang niet meer alleen op het strand, bij het zwembad of op de camping gedragen, maar je komt ze in de zomer overal tegen. Zowel vrouwen, mannen als kinderen dragen ze.

Ipanema slippers

Slippers kun je ruwweg in twee soorten onderverdelen, teenslippers en badslippers. Hier kijken we naar de beste vijf merken slippers.

Deze top vijf van beste slippers wordt gedomineerd door teenslippers. Het zijn de teenslippers die ervoor gezorgd hebben dat we tegenwoordig gewoon op onze slippers over straat kunnen, en zelfs naar het werk. Dit zijn de vijf beste merken slippers:

Klik op de merknaam voor aanbiedingen van de slippers van dat merk, voor dames, heren en kinderen.

1. Havaianas slippers
Havaianas is een echte slipperspecialist, hoewel ze ook andere zomerschoenen als sandalen en espadrilles maken. Het overgrote deel van de schoenen die Havaianas maakt zijn echter slippers. En Havaianas maakt heel veel schoenen. Elke seconde worden er in de wereld ZES paar Havaianas verkocht. De teenslippers van dit Braziliaanse schoenenmerk zijn gemaakt van een rubbersoort die heel flexibel, reukloos en huidvriendelijk is. De slippers worden gekenmerkt door een vrolijk design met felle kleuren.

2. Adidas slippers
Ook Adidas is wereldwijd een gigant als het aankomt op het maken en verkopen van slippers. Adidas slippers zijn een stuk minder uitbundig dan de Braziliaanse slippers van Havaianas, maar het zijn wel slippers van hoge kwaliteit. Adidas maakt zowel teenslippers als badslippers.

3. Reef outdoor slippers 
Na een Zuid Amerikaans en een Europees merk nu een merk uit Californië. Goede slippers komen uit de hele wereld (Australië gaan we zo ook nog tegenkomen).

Ook Reef slippers zijn van hoge kwaliteit. Alle teenslippers van dit merk beschikken over een zachte geweven voetband terwijl de zool is gemaakt van EVA (Ethyleenvinylacetaat). Dit is een zeer lichte kunststof die bekend staat om zijn uitstekende demping. Reef is een Amerikaans outdoor kledingmerk dat slippers voor dames, heren en kinderen maakt in vele modellen en in vele kleuren.

4. Ipanema teenslippers
Evenals de Havaianas komen de Ipanema slippers uit Brazilië. Ze zijn vernoemd naar een wijk in Rio de Janeiro met een zeer populair strand. Als Ipanema slippers uit Nederland zouden komen hadden ze mogelijk "Scheveningen slippers" geheten. 

Maar bij Ipanema hebben we toch een ander gevoel, en terecht want ook deze Braziliaanse slippers zijn kleurrijk, uitbundig en zomers.

5. Roxy slippers
Roxy is een label van het Australische outdoor merk Quiksilver. Het grote verschil met bovengenoemde merken is dat Roxy alleen slippers voor vrouwen en kinderen maakt. Voor herenslippers valt dit merk dus af. De meeste Roxy slippers zijn teenslippers, maar dit merk uit Australië maakt ook andere modellen slippers voor dames en meisjes.


Meer goede slippers

Maar er zijn meer topmerken die goede slippers maken. Denk maar eens aan Birkenstock, O'Neill, Amazonas, Lazamani en andere beste merken slippers.


Onderwerp:
Hier boven vind je de vijf beste merken slippers (en een link naar meer goede slippers). Het betreft de beste teenslippers, beste badslippers en beste sportslippers. Voor dames, heren, meisjes en jongens. Van alle slippers vind je ook de aanbiedingen.


Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.