Sneakers voor heren

Bas van Rijswijk     maart 21, 2018    


Op zoek naar coole sneakers voor heren? Kijk dan eens naar deze top vijf van herensneakers. Deze sneakers voor mannen zijn momenteel het meest populair.


Hier kun je deze sneakers voor heren kopen

Kijk bij de aanbiedingen van sneakers van de beste online aanbieders om onderstaande sneakers (en andere) tegen de laagste prijs te kopen.

1. Nike MD Runner 2

De best verkopende herensneaker van dit moment is de groene versie van de Nike MD Runner 2. Deze populaire sneaker voor heren is niet alleen mooi, maar ook bijzonder comfortabel om te dragen. Vooral onder jeans staat deze sneaker in deze kleur erg mooi.


De Nike MD Runner 2 heeft een vast voetbed en een binnenvoering van textiel. Heel kenmerkend is de mesh constructie met rubberen overlays aan de bovenkant. Deze overlays zorgen voor extra ondersteuning. Ook de witte rubberen zool heeft een opvallend zwart accent. Ook de loopzool in zwart en heeft een grof wafelprofiel.


2. Nubikk Pure Goma II

De op één na meest populaire sneaker voor heren is de donkerblauwe versie van de Nubikk Pure Goma II. Het is een sneaker van leer van hoge kwaliteit waarover een dun rubber laagje is aangebracht. De dikke witte rubberen kuipzool steekt mooi af tegen de donkerblauwe kleur van het leer. De merknaam op wel drie verschillende plekken geven deze herensneaker een extra sportieve uitstraling.



Niet alleen de buitenkant, maar ook de voering van deze sneakers voor heren zijn van leer, en het voetbed is uit te nemen zodat deze sneaker perfect samengaat met eigen zolen.

3. New Balance MRL247

Deze sneakers voor heren zijn in vijf versies verkrijgbaar, met het is de groene New Balance sneaker die het meest in trek is. De New Balance MRL247 is een soksneaker met een geperforeerde bovenzijde. Kortom, dit zijn heel eigentijdse sneakers voor heren.



De buitenkant van de schoenen zijn van suède, nubuck en neopreen, de binnenvoering is van textiel en de zool van rubber. De materialen zijn net zo divers als de stijlen van deze trendy sneakers. Let ook eens op de bijzondere vetersluiting.

4. New Balance MS574

Een andere New Balance sneaker voor heren in deze top vijf is de MS574. Ook hier is de best verkochte versie groen van kleur, maar verder is deze New Balance sneaker een heel andere dan de bovenstaande MRL247.



Ook dit zijn moderne sneakers, maar ze zijn gemaakt van gebreid textiel met een rubberen overlay die de schoen steviger maakt. De sneakers zijn voorzien van een elastische, opgevulde sok die zorgt voor een makkelijke instap en de pasvorm verbetert. De zool is fors en voorzien van een rubberen hielstuk de de herensneaker een stoere uitstraling geeft. Ook de binnenvoering is evenal de buitenkant van textiel. De zool is uitneembaar.

De New Balance MS574 is ook in donkerblauw verkrijgbaar.

5. Nike Air Vortex LTR

De nummer vijf in de lijst van best verkochte sneakers voor heren van dit moment is de Nike Air Vortex LTR. Ook dit maal is het best verkochte model groen van kleur. Deze trendy kleur geeft het ietwat retro model een moderne uitstraling. Maar je kunt hem ook in het zwart kopen.

De buitenkant is een combinatie van textiel en suède en de voering is van textiel. De zool is niet uitneembaar.



De Air-Sole demping in de foam middenzool zorgt voor een geweldig goed draagcomfort. Deze herensneakers voeren heel licht aan. De rubberen buitenzool met grof profiel zorgt voor veel grip. Dit zijn echte sneakers voor mannen.

Kijk bij de bovenaan genoemde winkels voor alle informatie en de prijzen van deze sneakers voor heren.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.