Beste vachtlaarzen (merken)

Redactie     december 16, 2016    


Vachtlaarzen zijn razend populaire winterlaarzen. Al zijn ze vreemd genoeg door de surfers bekend geworden. Hier de top vijf van beste merken vachtlaarzen.

1. UGG vachtlaarzen

Vachtlaarzen worden ook vaak uggs genoemd. Dit geeft aan hoe populair de UGG laarzen met schapenvacht zijn. De keuze aan vachtlaarzen van UGG Australia (zoals het merk officieel heet) is enorm groot. UGG vachtlaarzen zijn bijzonder comfortabel en heel goed van kwaliteit. Daar hebben ze ook hun grote naam aan te danken.
Aanbiedingen UGG laarzen en schoenen

2. Shepherd vachtlaarzen

Ook in Zweden lopen heel veel schapen rond en ook daar gebruiken ze de wol voor het  maken van mooie en comfortabele vachtlaarzen. Hoewel Shepherd ook andere schoenen en laarzen maakt zijn het vooral de laarzen van lamswol die erg populair zijn. Dat geldt overigens ook van de lamswollen Shepherd pantoffels.
Aanbiedingen Shepherd laarzen en schoenen

3. EMU vachtlaarzen

EMU is de grote concurrent van UGG. Ook deze laarzen worden van schapenvacht (lamswol) gemaakt en komen uit Australiƫ. En ook EMU gebruikt lamswol voor hun winterlaarzen, maar ook voor andere schoenen.
EMU laarzen en schoenen zijn voordelig te koop bij Spartoo.

4. Pajar vachtlaarzen

Pajar is een Canadees outdoor merk dat bekend staat om hun prachtige gevoerde snowboots. Deze voering kan van schapenvacht zijn, maar ook van kunstbont. Ook deze heerlijke winterlaarzen koop je goedkoop online bij Spartoo.

5. Australia Luxe Collective vachtlaarzen

Je zou de Australia Luxe Collective vachtlaarzen als meer modieuze uggs kunnen bestempelen. Deze vachtlaarzen zijn moderner en hipper dan de schapenvachtlaarzen van de concurrentie. De vachtlaarzen van Australia Luxe Collective zijn dan ook heel populair bij fashionistas.
Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.