Beste vachtlaarzen (merken)

Bas van Rijswijk     januari 19, 2021    

Zoek je heerlijk gevoerde laarzen? Hier de top vijf van beste vachtlaarzen. Met de vachtlaarzen van deze merken haal je prachtige en goede laarzen in huis.

Beste vachtlaarzen uggs

Vachtlaarzen zijn razend populaire winterlaarzen. Al zijn ze vreemd genoeg door de surfers bekend geworden. Hier de top vijf van beste merken vachtlaarzen.


1. UGG vachtlaarzen

Vachtlaarzen worden ook vaak uggs genoemd. Dit geeft aan hoe populair de UGG laarzen met schapenvacht zijn. De keuze aan vachtlaarzen van UGG Australia (zoals het merk officieel heet) is enorm groot. 

UGG vachtlaarzen zijn bijzonder comfortabel en heel goed van kwaliteit. Daar hebben ze ook hun grote naam aan te danken.
Aanbiedingen UGG laarzen en schoenen

2. Shepherd vachtlaarzen

Ook in Zweden lopen heel veel schapen rond en ook daar gebruiken ze de wol voor het  maken van mooie en comfortabele vachtlaarzen. 

Hoewel Shepherd ook andere schoenen en laarzen maakt zijn het vooral de laarzen van lamswol die erg populair zijn. Dat geldt overigens ook van de lamswollen Shepherd pantoffels.
Aanbiedingen Shepherd laarzen en schoenen

3. EMU vachtlaarzen

EMU is de grote concurrent van UGG. Ook deze laarzen worden van schapenvacht (lamswol) gemaakt en komen uit Australiƫ. En ook EMU gebruikt lamswol voor hun winterlaarzen, maar ook voor andere schoenen.
EMU laarzen en schoenen zijn hier voordelig te koop

4. Pajar vachtlaarzen

Pajar is een Canadees outdoor merk dat bekend staat om hun prachtige gevoerde snowboots. Deze voering kan van schapenvacht zijn, maar ook van kunstbont. 

Ook deze heerlijke winterlaarzen koop je goedkoop online.
Kijk hier voor de aanbiedingen

5. Unuikki vachtlaarzen

Aan de eskimo-talige naam en aan het bijpassende uiterlijk zou je het niet zeggen, maar Unuikii vachtlaarzen komen uit Zwitserland. Deze jonge specialist in vachtlaarzen is sterk in opkomst.
Aanbiedingen van Unuikii schoenenOnderwerp:
De beste vachtlaarzen van de beste vachtlaarzen merken vind je hier boven. UGG Australia, Pajar, Unuikki, Emu en Shepherd zijn de beste fabrikanten van vachtlaarzen met schapenwol of lamswol.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.