Actuele Nintendo 3DS games top 10

Bas van Rijswijk     oktober 17, 2021    

Deze 10 games zijn momenteel het meest in trek op de Nintendo 3DS.Mobiel gamen doe je op de Nintendo 3DS. Hier kijken we naar de leukste en meest populaire games voor de Nintendo 3DS.

Nintendo 3DS game top tien

Hieronder vind je de lijst van meest populaire en meest verkochte Nintendo 3DS games van dit moment. Deze ranglijst wordt dagelijks bijgewerkt.Je kunt nog verder doorklikken voor nog meer leuke games voor de Nintendo DS.

Nintendo 3DS

De Nintendo 3DS is een handheld gamecomputer waarvan de eerste versie al in 2011 werd uitgebracht. Desondanks is de Nintendo DS nog veel gebruikt, veel verkocht en populair. Er worden ook veel games uitgebracht voor de Nintendo DS. De toppers zie je hier boven.

In tegenstelling tot zijn voorganger (de Nintendo DS) kan de Nintendo 3DS beelden in 3D weergeven. De games voor de Ninteno DS zijn ook op de 3DS te spelen.

Nintendo 3DS games

De meeste games voor de Nintendo 3DS worden door Nintendo zelf uitgegeven of zijn een samenwerking van Nintendo met een gamemaker. Het zijn vooral de bekende Nintendo titels die goed verkocht worden. Bijvoorbeeld de gamereeksen van Pokemon, Mario Party, Super Mario Bros, Animal Crossing, Mario Kart, The Legend of Zelda, Luigi's Mansion, Mario Tennis en Donkey Kong. Het aanbod aan games is totaal anders dan voor concurrerende consoles als die van Sony en Microsoft.

Tip: Kijk op Beste Games Kopen voor de goedkoopste aanbieders van Nintendo 3DS games (en games voor andere consoles zoals de PS4, Xbox One en Nintendo Switch) goedkoop online kunt kopen.

Zie ook:
Onderwerp:
Kijk hier voor de beste, meest verkochte en leukste Nintendo 3DS games. Deze vind je in de Nintendo 3DS game top 10. Veel van deze beste games werken ook op de Nintendo 2DS.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.