De vijf beste merken regenlaarzen

Bas van Rijswijk     januari 01, 2018    

Rubberen regenlaarzen zijn lang niet altijd groen, saai en goedkoop om te zien. Sterker nog, soms zijn rubberen regenlaarzen hip en modieus. Je moet alleen kijken naar regenlaarzen van de juiste schoenmerken.


Daarom besteden we hier aandacht aan de top 5 van merken met de meest hippe rubberen regenlaarzen. Hippe rubberen laarzen om modieus en trendy de regen in te stappen.


Alle informatie over onderstaande top vijf merken meest hippe regenlaarzen van rubber vind je bij de Regenlaarzen Aanbiedingen. Zoals de naam al aangeeft vind je daar de aanbiedingen van deze rubberen regenlaarzen. Het betreft de aanbiedingen van alle belangrijke en grote schoenwinkels van Nederland.

Hieronder onze top 5 beste regenlaarzen:

1. Aigle

Het merk voor rubberen regenlaarzen. Aigle heeft deze voor dames, heren, meisjes en jongens. Een enorme keuze uit rubberen regenlaarzen van topkwaliteit.

2. Hunter

Nog zo'n specialist in regenlaarzen. Dit maal uit Schotland. Hunter maakt ook rubberen regenlaarzen voor zowel mannen, vrouwen als kinderen. Maar het zijn vooral de rubberen dameslaarzen van Hunter die populair zijn. Half Hollywoord lijkt in deze hippe regenlaarzen rond te lopen.

3. Michael Kors

De rubberen Michael Kors regenlaarzen zijn niet de goedkoopste rubberen laarzen, maar ze zijn wel enorm hip en modieus. De hoge rubberen dameslaarzen en de rainbooties van Michael Kost zijn zo trendy als een rubberen laars maar kan zijn. Michael Kors maakt alleen regenlaarzen voor dames.

4. Supertrash

Nog zo'n merk met megahippe rubberen dameslaarzen. Laarzen, zowel hoog als laag, die niet alleen je voeten drooghouden, maar die er ook weergaloos uitzien. Ook Supertrash maakt alleen dameslaarzen.

5. Tretorn

De specialist in regenlaarzen, voor zowel heren, dames, meisjes als jongens. Al 120 jaar maakt Tretorn rubberen laarzen en nog steeds behoren deze regenlaarzen tot de absolute top.

Kijk op de bovengenoemde website voor alle modellen, prijzen en aanbiedingen van deze hippe regenlaarzen.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.