Schoenen jongens. De vijf beste merken

Redactie     februari 22, 2019    

Kinderen hebben goede schoenen nodig. Goede kinderschoenen zijn niet alleen belangrijk voor de ontwikkeling van de kindervoeten, maar ook voor de rest van het lichaam. Zowel voor jongens als voor meisjes.


Gelukkig zijn er veel goede kinderschoenen te koop. Hier kijken we naar de top vijf van beste merken jongensschoenen.


1. Shoesme
Shoesme is een Nederlandse fabrikant van kinderschoenen die geweldig goede jongensschoenen maakt. Shoesme jongensschoenen zien er mooi en stoer uit, en zijn heel gezond voor het jonge lichaam. Er zijn speciale Shoesme jongensschoenen voor iedere leeftijdsgroep. Een dreumes die zijn eerste stapjes maakt heeft namelijk een heel ander soort schoen nodig dan een peuter die graag mag rennen. En jongens in de lagere school leeftijd stellen weer heel andere eisen aan hun schoenen. Shoesme maakt voor iedere leeftijd de beste jongensschoenen.

2. Braqeez (Brakkies)
Ook uit Nederland komen de Braqeez kinderschoenen. Of Brakkies zoals ze voor de jongsten (tot maat 27) genoemd worden. Ook de jongensschoenen van dit Nederlandse merk kinderschoenen zijn mooi, stoer en modieus. En de prijs valt - vooral gezien de hoge kwaliteit - reuze mee.

3. Pinocchio
Nog zo'n Nederland topmerk in kinderschoenen. Al meer dan 40 jaar staat Pinocchio bekend als een topmerk schoenen voor jongens en meisjes. In het verleden wilde de jongensschoenen van dit merk nog wel eens 'vooral degelijk' zijn, maar tegenwoordig hebben ook de Pinocchio jongensschoenen een hip en modieus uiterlijk. Jongens dragen graag de vaak trendy schoenen van dit kinderschoenenmerk.


4. Develab
Maar ook in het buitenland maken ze goede kinderschoenen. Develab doet dat bijvoorbeeld. Bij jongens zijn de Develab kinderschoenen erg gewild. De jongensschoenen van dit merk zijn hip en origineel. Goede gezonde kinderschoenen waarmee jongens graag gezien worden.

5. Geox
Geox schoenen staan vooral bekend om het goede ademen. Geox kinderschoenen zijn HET wapen tegen zweetvoeten bij kinderen. Het zijn gezonde jongensschoenen waarin je droge frisse voeten houdt. Bovendien zijn de schoenen licht, soepel en comfortabel om te dragen. En ze zien er supersortief en cool uit. Niet voor niets vinden jongens het heerlijk om deze jongensschoenen te dragen.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.