Schoenen jongens: 5 beste jongensschoenen merken

Bas van Rijswijk     februari 22, 2019    

De 5 beste merken schoenen voor jongens. Deze jongensschoenen zijn altijd een goede keuze.

Kinderen hebben goede schoenen nodig. Goede kinderschoenen zijn niet alleen belangrijk voor de ontwikkeling van de kindervoeten, maar ook voor de rest van het lichaam. Zowel voor jongens als voor meisjes.


Gelukkig zijn er veel goede kinderschoenen te koop. Hier kijken we naar de top vijf van beste merken jongensschoenen.


1. Shoesme schoenen
Shoesme is een Nederlandse fabrikant van kinderschoenen die geweldig goede jongensschoenen maakt. Shoesme schoenen voor jongens zien er mooi en stoer uit, en zijn heel gezond voor het jonge lichaam. 

Er zijn speciale Shoesme jongensschoenen voor iedere leeftijdsgroep. Een dreumes die zijn eerste stapjes maakt heeft namelijk een heel ander soort schoen nodig dan een peuter die graag mag rennen. En jongens in de lagere school leeftijd stellen weer heel andere eisen aan hun schoenen. 

Shoesme maakt voor jongens van iedere leeftijd de beste jongensschoenen.

2. Braqeez schoenen (Brakkies)
Ook uit Nederland komen de Braqeez kinderschoenen. Of Brakkies zoals ze voor de jongsten (tot maat 27) genoemd worden. Ook de jongensschoenen van dit Nederlandse merk kinderschoenen zijn mooi, stoer en modieus. En de prijs valt - vooral gezien de hoge kwaliteit - reuze mee. 

Ook Brakkies zijn een aanraders als je goede schoenen voor een jongen zoekt.

3. Pinocchio schoenen
Nog zo'n Nederland topmerk in kinderschoenen. Al meer dan 40 jaar staat Pinocchio bekend als een topmerk schoenen voor jongens en meisjes. 

In het verleden wilde de jongensschoenen van dit merk nog wel eens 'vooral degelijk' zijn, maar tegenwoordig hebben ook de Pinocchio jongensschoenen een hip en modieus uiterlijk. 

Jongens dragen graag de vaak trendy schoenen van dit kinderschoenenmerk.


4. Develab schoenen
Een andere aanrader voor goede schoenen voor een jongen is Devalab.  Bij jongens zijn Develab kinderschoenen erg gewild. De schoenen voor jongens van dit merk zijn hip en origineel. Develab jongensschoenen zijn goede gezonde kinderschoenen waarmee jongens graag gezien worden.

5. Geox schoenen
Geox schoenen staan vooral bekend als schoenen die hee goed ademen. Geox kinderschoenen zijn HET wapen tegen zweetvoeten bij kinderen. 

De schoenen voor jongens van Geox zijn gezonde jongensschoenen waarin een jongen droge frisse voeten houdt. Bovendien zijn de Geox schoenen licht, soepel en comfortabel om te dragen. 

En, niet onbelangrijk, de Geox schoenen voor jongens zien er super-sportief en cool uit. Niet voor niets vinden jongens het heerlijk om Geox jongensschoenen te dragen.

Klik op de bovenstaande links voor meer informatie over deze beste jongensschoenen merken en voor aanbiedingen van de schoenen van deze beste fabrikanten.

Zie ook:
De top 5 van beste jongenschoenen merken volgens Schoenenadvies.nl. Met informatie over en aanbiedingen van schoenen voor jongens van Braqeez / Brakkies, Develab, Geox, Shoesme en Pinocchio schoenen. Het betreft zowel zomerschoenen jongens als winterschoenen jongens. Sportschoenen, laarsjes en andere schoenen voor peuter, kleuter of een wat ouder kind.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.