Beste kinderschoenen voor meisjes en jongens

Bas van Rijswijk     februari 21, 2019    Het is belangrijk om goede schoenen te dragen. Niet alleen voor je voeten, maar ook voor je rug, spieren en gewrichten zijn goede schoenen van groot belang.

Dit geldt helemaal sterk voor kinderschoenen. Kindervoeten en het lichaam van kinderen moet zich immers nog ontwikkelen. En daarin speelt goed schoeisel een grote rol. Daarom kijken wij hier naar de beste merken kinderschoenen.

Daarbij kijken we niet alleen of de schoenen gezond zijn voor de voeten en het lichaam van het kind, maar ook naar betaalbaarheid, uitstraling, draagcomfort en kwaliteit. En natuurlijk willen kinderen schoenen die er mooi uitzien!
1. Braqees/ Brakkies
Braqeez schoenen zijn Nederlandse kinderschoenen waarvan de geschiedenis teruggaat tot 1842. Braqeez maakt kinderschoenen voor kinderen van alle leeftijden. De kleinste maten (tot 27) worden vaak onder de naam Brakkies verkocht. Braqeez en Brakkies schoenen zien er mooi en modieus uit, de kwaliteit is erg hoog en de prijzen gezien de kwaliteit verbazend goedkoop.

2. Shoesme
Een ander Nederlands merk schoenen dat modieuze kinderschoenen van heel hoge kwaliteit maakt. Shoesme maakt ook schoenen voor de baby's, peuters en kleuters. Ieder paar Shoesme schoenen is geoptimaliseerd voor de leeftijd van de kinderen waarvoor ze bedoeld zijn. Zo zijn er speciale series schoenen voor kinderen die hun eerste stapjes maken maar ook voor peuters die al veel rondstappen. Leuk is ook de Shoesme Trend Proof serie met heel hippe kinderschoenen en kinderlaarzen voor modieuze kinderen. Deze schoenen zijn gemaakt comform de laatste schoentrends.

3. Develab
Stoere kinderschoenen die kinderen heel graag dragen. Develab schoenen zijn eigenzinnige hippe kinderschoenen. Het zijn schoenen voor hippe meisjes en jongens. Develab kinderschoenen zijn bijzonder orgineel en verfrissend. Het zijn schoenen waarmee modieuze kinderen een statement kunnen maken, en er zijn niet veel kinderschoenen waarmee dat kan.

4. Geox
Geox schoenen staan bekend om het uitmuntende ademen. Zweetvoeten zullen kinderen niet snel krijgen met Geox schoenen. Maar Geox kinderschoenen zien er ook heel sportief uit en zijn erg sterk. Ze zitten comfortabel en het zijn heerlijke lichte en soepele schoenen.

5. Pinocchio
Pinocchio schoenen zijn een begrip in de wereld van de kinderschoenen. Het Nederlandse merk bestaat al meer dan 40 jaar, en staat al die tijd bekend als kinderschoenen die bijzonder goed zijn voor kindervoeten. Maar Pinocchio is ook een merk dat helemaal met de tijd is meegegaan. Pinocchio maakt hippe modieuze schoenen. Vaak in trendy kleuren en met opvallende details. Gezonde kinderschoenen die kinderen graag dragen.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.