Beste pantoffels (merken)

Redactie     februari 19, 2019    


Met een paar heerlijk warme pantoffels kom je de winter wel door. Vooral met een paar pantoffels van hoge kwaliteit. Want er is een groot verschil tussen een paar goedkope sloffen of een paar echt goede pantoffels van leer en/of schapenwol. Hier de top vijf van beste pantoffels (de merken).


1. Rohde pantoffels

De meest comfortabele pantoffels komen uit Duitstalige landen. Daar maken ze al vele jaren pantoffels van hoge kwaliteit. Bijvoorbeeld het Duitse Rohde (ook wel Erich Rohde of Rohde Erich genoemd), een bedrijf dat al meer dan 150 jaar bestaat. Rohde pantoffels zijn volgens velen de beste pantoffels die er te koop zijn. Deze pantoffels zijn gemaakt van (zacht) echt leer en beschikken over een bijzonder aangenaam en comfortabel voetbed. Er zijn Rohde pantoffels voor dames en heren in vele modellen.
Aanbiedingen Rohde pantoffels


2. Giesswein pantoffels

Een andere topper op het gebied van pantoffels en sloffen is het Oostenrijkse Giesswein. Giessweinn pantoffels zijn er voor dames, heren en kinderen, en ook hier valt er veel te kiezen. Er zijn Giesswein pantoffels van stof en textiel, maar de meeste Giesswein pantoffels zijn gemaakt van echt wol. Deze Giesswein sloffen zijn zacht en comfortabel, een genot om te dragen.
Aanbiedingen Giesswein pantoffels


3. Warmbat pantoffels

De pantoffels van Warmbat Australia zijn de Uggs onder de pantoffels. Het zijn luxe sloffen gemaakt van suede en 100% originele Australische schapenwol of lamswol. De zool is gemaakt van natuurlijk rubber. Er zijn comfortabele Warmbat pantoffels voor dames en heren. (De pantoffels op de foto helemaal bovenaan zijn Warmbats).
Aanbiedingen Warmbat pantoffels4. UGG pantoffels

Maar natuurlijk maakt UGG Australia zelf ook pantoffels met de beroemde UGG schapenvacht. Met UGG sheepskin pantoffels kom je de winter wel door! UGG maakt pantoffels en sloffen in heel veel verschillende modellen en stijlen voor dames, heren en kinderen. Alles met het beroemde UGG draagcomfort.
Aanbiedingen UGG pantoffels

5. Living Kitzbuhel pantoffels

Living Kitzbuhel is een Oostenrijks merk dat helemaal gespecialiseerd is in pantoffels. Living Kitzbuhel pantoffels zijn van zeer hoge kwaliteit. De collectie loopt uiteen van comfortabele warme sloffen tot stijlvolle aangename huisschoenen. Ze zijn er voor dames, heren, jongens, meisjes en zelfs voor baby's. Ook Living Kitzbuhel pantoffels zijn er in vele soorten en modellen. Van kindersloffen met grappige details tot stoere herenpantoffels in de vorm van een sneaker.
Aanbiedingen Living Kitzbuhel pantoffels
Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.