De beste pantoffels (dames en heren)

Bas van Rijswijk     januari 19, 2021    

De top vijf van beste pantoffel fabrikanten. Deze 5 merken maken de beste pantoffels voor dames en de beste pantoffels voor heren.

Beste pantoffels Warmbat

Met een paar heerlijk warme pantoffels kom je de winter wel door. Vooral met een paar pantoffels van hoge kwaliteit. Want er is een groot verschil tussen een paar goedkope sloffen of een paar echt goede pantoffels van leer en/of schapenwol. Hier de top vijf van beste pantoffels (de merken).

Onderstaande 5 merken gelden als de makers van de beste pantoffels. Ben je op zoek naar de beste pantoffels? Neem dan een kijkje bij de aanbiedingen van de pantoffels van deze merken bij de beste schoenenwinkels en online aanbieders van deze sloffen. Een link naar deze aanbiedingen vind je onder iedere beschrijving.

1. Rohde pantoffels

De meest comfortabele pantoffels komen vaak uit Duitstalige landen. Daar maken ze al vele jaren pantoffels van hoge kwaliteit. 

Bijvoorbeeld het Duitse Rohde (ook wel Erich Rohde of Rohde Erich genoemd), een bedrijf dat al meer dan 150 jaar bestaat.

Rohde pantoffels zijn volgens velen de beste pantoffels die er te koop zijn. Deze sloffen zijn gemaakt van (zacht) echt leer en beschikken over een bijzonder aangenaam en comfortabel voetbed. Er zijn Rohde pantoffels voor dames en heren in vele modellen.

Beste pantoffels Rhode

Rohde pantoffels dames

2. Giesswein pantoffels

Een andere topper op het gebied van pantoffels en sloffen is het Oostenrijkse Giesswein. Giessweinn pantoffels zijn er voor dames, heren en kinderen, en ook hier valt er veel te kiezen. 

Er zijn Giesswein pantoffels van stof en textiel, maar de meeste Giesswein pantoffels zijn gemaakt van echt wol. Deze Giesswein sloffen zijn zacht en comfortabel, een genot om te dragen.

Beste pantoffels Giesswein heren dames

Giesswein sloffen

3. Warmbat pantoffels

De pantoffels van Warmbat Australia zijn de Uggs onder de pantoffels. Dit zijn de beste pantoffels als je met schapenvacht gevulde sloffen zoekt. Warmbats zijn luxe sloffen gemaakt van suede en 100% originele Australische schapenwol of lamswol. 

De zool is gemaakt van natuurlijk rubber. Er zijn comfortabele Warmbat pantoffels voor dames en heren. (De pantoffels op de foto helemaal bovenaan zijn Warmbats).

Beste pantoffels Warmbat

Warmbat pantoffels dames


4. UGG pantoffels

Maar natuurlijk maakt UGG Australia zelf ook pantoffels met de beroemde UGG schapenvacht. Met UGG sheepskin pantoffels kom je de winter wel door! UGG maakt pantoffels en sloffen in heel veel verschillende modellen en stijlen voor dames, heren en kinderen. Alles met het beroemde UGG draagcomfort. 

UGG heeft een heel groot aanbod aan sloffen voor dames en heren, allemaal van hoge kwaliteit, heel comfortabel, en heerlijk gevoerd.

Beste pantoffels UGG dames heren

UGG pantoffels dames

5. Living Kitzbuhel pantoffels

Living Kitzbuhel is een Oostenrijks merk dat helemaal gespecialiseerd is in pantoffels. Living Kitzbuhel pantoffels zijn van zeer hoge kwaliteit. 

De collectie loopt uiteen van comfortabele warme sloffen tot stijlvolle aangename huisschoenen. Ze zijn er voor dames, heren, jongens, meisjes en zelfs voor baby's. 

Ook Living Kitzbuhel pantoffels zijn er in vele soorten en modellen. Van kindersloffen met grappige details tot stoere herenpantoffels in de vorm van een sneaker. Absoluut een merk dat in de top vijf van beste pantoffels thuis hoort.

Beste pantoffels Living Kitzbuhel heren dames
Living Kitzbuhel pantoffels heren


Andere goede pantoffels heren en dames

Warmbat, Giesswein, Rohde, UGG Australia en Living Kitzbuhel zijn niet de enige merken die goede sloffen en goede pantoffels voor heren en dames maken. Bij de onderstaande pantoffel aanbiedingen vind je nog veel meer goede pantoffels en goede sloffen.

Bijvoorbeeld goede pantoffels van Gabor, Ted Baker, Bullboxer, Toms, Skechers, Hot Potatoes, Verbenas, Nelson Home, Shepherd, Bergstein, Nortenas en andere goede merken schoenen die goede pantoffels en sloffen maken.Zie ook:


Onderwerp:
De beste pantoffels voor heren en de beste pantoffels voor dames. Dit zijn de vijf beste pantoffel merken. Naast deze beste pantoffels hebben we ook andere beste sloffen voor dames en heren. Met pantoffel aanbiedingen en de beste pantoffels uit de test.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.