Beste snowboots merken

Redactie     januari 28, 2019    

Snowboots zijn heerlijk warme schoenen voor in de winter. Goede snowboots houden je voeten droog en warm, en ze zien er ook nog eens fantastisch uit.


Snowboots heb je in verschillende stijlen. Van de zachte comfortabele moonboots tot stoere leren outdoor laarzen. Hier kijken we naar de vijf beste merken snowboots.


1. Sorel
Sorel is een Canadees outdoor merk dat prachtige snowboots maakt. In Canada weten ze hoe je mooie winterlaarzen maakt die je voeten onder alle omstandigheden droog en warm houden. Een warme vacht als voering en goede bescherming tegen vocht van buitenaf en van binnenuit, want ook transpiratievocht wordt bij de beste snowboots goed afgevoerd. Goede snowboots houden je voeten droog en warm, want als je voeten warm zijn blijf je helemaal warm.

2. Pajar
Pajar is een ander Canadees merk outdoorschoenen dat geweldige snowboots maakt. Bij Pajar kun je terecht voor zowel hoge snowboots als lage snowboots van hoge kwaliteit. Deze winterlaarzen zijn overwegend gemaakt van leer en vaak met wol gevoerd. Pajar heeft mooie snowboots voor zowel mannen als vrouwen.

3. Tecnica / Moon Boot
Tecnica is een Italiaans outdoor merk dat de beroemde moonboots heeft uitgevonden. Deze zachte warme en vooral zeer comfortabele snowboots zijn nog steeds erg populair. Tecnica verkoopt ze zowel onder de merknaam Moon Boot als onder de eigen naam. Onder de naam Tecnica worden ook andere snowboots verkocht, bijvoorbeeld snowboots van leer. Tecnica heeft een breed assortiment en biedt zodoende veel keuze.

4. Olang
Ook Olang komt uit Italie. Olang snowboots zijn echte outdoor laarzen die ook onder extreme omstandigheden te gebruiken zijn. Sommige Olang snowboots zijn zelfs voorzien van spikes die onzichtbaar in de zool van de laarzen zijn verborgen. Als je grip op ijs of in de sneeuw nodig hebt kun je deze spikes heel makkelijk uitklappen.

5. Kamik
Evenals Sorel en Paja komt Kamik uit Canada. Dit maakt Canada tot de nummer één op het gebied van snowboots. Dat is niet verwonderlijk want het klimaat van dit land maakt het dragen van goede snowboots vaak noodzakelijk. Kamik heeft een heel breed aanbod van snowboots in vele soorten.

Meer goede snowboots

Dit zijn wat ons betreft de vijf beste merken snowboots, maar er zijn natuurlijk meer topmerken op dit gebied. Peak Performance bijvoorbeeld, Salve of Norh Face, of Columbia, Beaver Creek of High Road. Kijk voor veel meer goede snowboots in het overzicht van aanbiedingen van snowboots.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.