Kinderen

Met betrekking tot kinderen en benodigdheden voor kinderen hebben we een groot aantal top vijf lijsten online staan. De meeste van deze toplijsten worden continue vernieuwd zodat je altijd op de hoogte bent van de beste en meest populaire benodigdheden voor je kinderen.

Vervoer van kinderen

Hieronder de top vijf lijsten van de beste benodigdheden om je kinderen te vervoeren. Of dat nu met de auto is (autostoeltje, stoelverhoger), op de fiets (voorzitje, achterzitje) of lopend (kinderwagen, buggy, babydrager). Ook kinderfietsen vallen hieronder.

Autostoeltjes

Om kleine kinderen veilig in de auto te vervoeren is een goed autostoeltje een must. En natuurlijk wil je wel het beste en meer veilige autostoeltje voor je kinderen. Hieronder vind je de informatie over de beste autostoeltjes.
Autostoeltje top 10

Stoelverhogers

Als kinderen te oud worden voor een autostoeltje komt de stoelverhoger om de hoek kijken. Een stoelverhoger / zitverhoger is veilig voor kinderen die nog te klein zijn om veilig zonder stoeltje in de veiligheidsgordel te zitten.
Stoelverhoger top 5

Fietsstoeltjes

Hier kijken we naar de beste fietsstoeltjes. Dit kunnen kinderzitjes voor voorop de fiets zijn (voorzitjes) of fietsstoeltjes voor achterop de fiets (achterzitjes). Omdat dat nogal verschillend fietsstoeltjes zijn kijken we ook naar de voordelen en nadelen van de verschillende soorten stoeltjes voor op de fiets.
Fietsstoeltje top 5
Voorzitje top 5
Achterzitje top 5

Buggy en kinderwagen

De buggy waar we het hier over hebben is een kleine compacte kinderwagen die je makkelijk en compact kunt meenemen en die al geschikt is voor kinderen vanaf een half jaar. Vrijwel alle kinderwagens die tegenwoordig verkocht worden zijn buggy kinderwagens. De beste van deze buggy's en kinderwagens vind je hieronder, plus handige tips en informatie voor bij het aanschaffen van de beste buggy of kinderwagen.
Buggy top 10
Kinderwagen top 5

Babydragers

Een nog flexibelere manier om een kindje mee te nemen is de babydrager zoals een buikdrager, rugdrager of draagdoek. Met een babydrager kun je babies en peuters van alle leeftijden, zelfs pasgeboren, meenemen.
Babydrager top 5

Kinderfietsen

Aan een goede kinderfiets worden veel eisen gesteld. Zo'n fiets moet natuurlijk veilig zijn en tegen een stootje kunnen. De kinderen willen graag dat hun nieuwe kinderfiets er mooi en cool uitziet en hun ouders vinden het prijskaartje belangrijk.

TIP: Op de Ouders en Kinderen blog vind je nog veel meer tips over het vervoer van kinderen.

Slapen

Goed slapen is gezond voor kleine kinderen. Hier onder andere de top vijf van kinderbedjes en de top vijf van babyfoons zodat je kleine veilig kan slapen.

Campingbedjes

Of je nu daadwerkelijk naar de camping gaat, of dat het kindje alleen uit logeren gaat, een goed campingbedje is reuze handig. Ook als je ergens op bezoek gaat en het kindje een slaapje wil laten doen, of gewoon thuis, als alternatief voor de box.
Campingbedjes top 5

Babyfoons

De babyfoon heeft de laatste jaren een behoorlijke ontwikkeling doorgemaakt. Video en WiFi zijn tegenwoordig op de meeste goede babyfoons aanwezig. Zo kun je de kinderen zelfs vanaf grote afstand in de gaten houden.
Babyfoon top 5
Top 5 test babyfoons

Zie ook: Meer tips slapen kinderen

Verzorging kinderen

Hieronder de top vijf lijsten voor verzorgingsproducten voor kinderen zoals een goede kindertandenborstel en de beste luiers.

Luiers

Kies je voor wegwerp luiers of wasbare luiers? En voor welk merk luiers? Hier de luier top 5
Top 5 luiers

Kindertandenborstels

Voor het poetsen van het kindergebit kan er het beste gebruik geworden gemaakt van een speciale kindertandenborstel. En dan in het bijzonder een elektrische kinderborstel.
Top 5 elektrische kindertandenborstels


Naar school

Een kind komt graag goed voor de dag op school. De schoolbenodigdheden hieronder helpen ze daarbij.

Schooltassen

Naar school? Daar hoort een goede schooltas bij. Vooral als de tieners naar de middelbare school gaan moeten er veel spullen mee en dan is een goede schooltas gewoon nodig. Voor tieners betreft dat tegenwoordig vrijwel altijd een rugtas. Hieronder de meest populaire en beste schooltassen.
Top 5 schooltassen

Schoolagenda

Ook heel belangrijk voor op school is de schoolagenda. Hier de top 5 van dit moment.
Schoolagenda top 5

Zie ook: Meer tips school


Kinderschoenen en andere kindermode

Niet alleen komen kinderen graag goed voor de dag met een schooltas of schoolagenda, maar natuurlijk ook met hun kleding. Daarom hieronder de toplijsten met betrekking tot kinderkleding en andere kindermode zoals kinderschoenen.

Kinderschoenen

Goede schoenen zijn belangrijk. Voor volwassenen, maar nog meer voor kinderen. Goede kinderschoenen zijn gezond voor het ontwikkelen van het kinderlichaam. Niet alleen voor de voeten, maar ook voor rug, gewrichten en andere delen van het lichaam.
Beste Nederlandse kinderschoenmerken

Slippers kinderen

Er is veel verschil tussen goede slippers en slechte slippers, en dat terwijl slippers heel goedkope schoenen zijn zodat het prijsverschil tussen slippers maar klein is. Kies daarom altijd voor de beste slippers voor kinderen van de beste merken. Hieronder vind je deze.

Voetbalschoenen kinderen

Voetbalschoenen van kinderen moeten lekker zitten en gezond zijn om te dragen. Maar voetbalschoenen voor kinderen moeten ook niet na een paar wedstrijden al weer aan vervanging toe zijn. En natuurlijk wil je niet teveel betalen voor schoenen waar kinderen weer snel uitgroeien. Hier de beste voetbalschoenen voor kinderen (merken).
Top 5 voetbalschoenen kinderen

Kindermode

Er zijn veel leuke merken kindermode. Deze merken maken kinderkleding van goede kwaliteit die er heel leuk uitziet en die graag door kinderen gedragen wordt. Hieronder de beste kinderkleding voor meisjes en jongens.
Beste kinderkleding merken

Zie ook: Meer tips kindermode

Speelgoed

Speelhuisjes

Een speelhuisje is speelgoed dat vrijwel ieder kind leuk vind. Een speelhuis prikkelt de fantasie en kan bij vele rollenspellen (zoals vadertje en moedertje spelen) worden meegenomen. Hieronder vind je de leukste speelhuisjes voor binnen en buiten.
Speelhuisje top 5

Kinderboeken

Welke kinderboeken zijn momenteel het meest in trek bij kinderen van alle leeftijden? Dat kun je hieronder vinden.
Kinderboek top 5


TIP: Op de website Het Leukste Speelgoed vind je honderden leuke speelgoedtips.

Inrichting kinderkamer

Lampen kinderkamer

Op een kinderkamer of babykamer kan een leuke kinderlamp natuurlijk niet ontbreken. Of misschien wel meerdere leuke kinderlampen. Kijk hier voor de leukste kinderlampen in diverse stijlen.
Kinderlampen top 5TIP: Op de website Het Leukste Speelgoed vind je honderden leuke speelgoedtips.

Baby

Borstkolf top 5

Om te kolven kun je kiezen tussen een handmatige borstkolf of een elektrische borstkolf, en van ieder van deze soorten zijn ook weer heel veel borstkolven / borstkolfen te koop. Hieronder de top 5.

Wipstoeltjes

Een wipstoeltje is een prima babystoeltje voor babies die nog niet goed kunnen zitten. Bovendien kunnen ze goed een slaapje doen in een wipstoeltje.
Wipstoeltjes top 5

Babybox

Een goede babybox is een veilige plaats voor de baby of dreumes. Je hebt nogal verschil in babyboxen. Je hebt mooie stevige houten boxen met la, maar ook praktische opvouwbare reisboxen. Kijk hier voor de top vijf van beste boxen voor de baby.
Beste babyboxen

Zie ook: Meer tips baby

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.