Fietszitje voorop top 10

Redactie     augustus 01, 2020    


Fietszitjes voorop de fiets zijn populair. Met een fietszitje voor heb je veel meer contact met je kindje, en deze kan zelf ook veel meer zien dan dat hij of zij tegen je rug aan zit te kijken. Hier de top tien van fietsstoeltjes voorop de fiets.


Top tien fietsstoeltje voorop
Deze top tien is gebaseerd op de verkopen via Bol.com (waar alle fietsstoeltjes te koop zijn). Bol is één van de beste winkels om een fietszitje te kopen. Kijk bij Beste Fietsstoeltje Kopen voor de goedkoopste winkels voor alle goede fietszitjes. Voor voorop en achterop de fiets.

Nadeel fietszitje voorop de fiets

Fietszitjes voor voorop de fiets kunnen helaas maar kort gebruikt worden. Het kleintje kan er in als hij of zij zelfstandig kan zitten (bij ongeveer 9 maanden) tot een leeftijd van een jaar of drie. Daarna wordt het kindje te zwaar om nog langer op het stuur te zitten.

Jammer, want je hebt veel meer contact met je kindje als deze voorop zit en deze ziet zelf ook veel meer van de omgeving. Bovendien heb je zo de bagagedrager vrij voor bijvoorbeeld de boodschappen.

Bobike Mini fietszitjes

Heel populair zijn de Bobike Mini fietsstoeltjes voor voorop de fiets. Dit zijn goede fietszitjes die ook nog eens heel betaalbaar zijn. De Consumentenbond heeft deze Bobike Mini fietszitjes tot beste koop uitgeroepen. Het Bobike Mini is te koop in diverse kleuren en in de uitvoeringen One en Exclusive.

GMG Yepp Mini fietszitjes

De belangrijkste concurrent van de Bobike Mini fietszitjes is de Yepp Mini van GMG. Ook dit voorzitje maak je vast aan de stuurbuis van de fiets en ook dit fietsstoeltje is te koop in diverse kleuren. Dankzij het zachte materiaal heb je geen inlay kussentje nodig en je kan het materiaal makkelijk schoonmaken.

Kijk bij de bovenstaande beste winkels om deze (en andere) fietszitjes goedkoop online te kopen.

Zie ook: Meer kinderen
Foto: Bobike Mini fietszitje voorop


Onderwerpen:
Beste voorzitje fiets, beste kinderzitje fiets voor,  voorzitjes fietsen, beste kinderstoeltje voorop fiets.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.