Borstkolf top 5

Bas van Rijswijk     januari 01, 2018    


Er is een grote verscheidenheid aan borstkolven (ook wel borstkolfen genoemd). Kies je voor een elektrische borstkolf of voor een handkolf? Voor een eenzijdige borstkolf of voor een borstkolf waarmee je twee borsten gelijktijdig kunt afkolven? Hier de top vijf van borstkolven.De onderstaande borstkolf top 5 is gebaseerd op de verkopen van Bol.com. Dit is één van de beste babywinkels waar je borstkolven kunt kopen.


Top vijf borstkolven


Informatie handkolf

Kolven met een handkolf is een eenvoudige en goedkope manier van borstkolven. Maar doordat het een tijdrovend en saai werkje is wordt een handkolf vooral incidenteel gebruikt. Bijvoorbeeld door moeders die maar af en toe kolven.

Elektrisch borstkolven

Met een elektrische borstkolf kun je veel sneller, makkelijker en met minder inspanning kolven. Daardoor kiezen moeders die regelmatig borstkolven meestal voor een elektrische borstkolf. Helemaal snel gaat het als je kiest voor een elektrische borstkolf waarmee je beide borsten tegelijk kunt afkolven. Zo gaat het borstkolven dubbel zo snel!

Goede elektrische borstkolven worden onder meer gemaakt door Medela, Philips, Difrax, Ardo en Spectra. Goede handmatige borstkolven zijn er van Medela, Philips, Tommee Tippee, NUK en Ardo.

Bij bovenstaande beste babywinkels vind je alle goede borstkolven tegen de laagste prijs.

Zie ook: Meer baby en kinderen
Foto: Medela borstkolf

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.