Campingbedjes

Bas van Rijswijk     april 01, 2019    


Een campingbedje is onmisbaar in ieder huisgezin met heel kleine kinderen. Niet alleen op vakantie en tijdens het logeren is een campingbedje handig, ook bij een uitje of bij een avondje op visite kan het campingbedje gebruikt worden om de kleine even te laten slapen.


Een goed campingbedje is namelijk heel makkelijk mee te nemen en razendsnel uit te vouwen en weer in te vouwen. Je hebt dan meteen een gebruiksklaar kinderbedje.

Hieronder de top vijf van campingbedjes
Kies je beste campingbedje

Een campingbedje wordt meestal inclusief een matras geleverd. In de meeste gevallen is dat een schuimstofmatras maar in een enkel geval komt het bedje met een opblaasmatras of een traagschuimmatras.

In het overzicht met alle campingbedjes vind je de meer dan 200 verschillende campingbedjes die in Nederland te koop zijn. Je kunt hier aanvinken aan welke voorwaarden je reisbedje moet voldoen en je krijgt dan een overzicht met alle voor jou geschikte campingbedjes.

Je kunt hierbij ook kiezen voor diverse  opties, zoals een campingbedje op wieltjes, een campingbedje met klamboe, een campingbedje met een in hoogte verstelbare bodem of een campingbedje met ge├»ntegreerde verschoontafel (commodeblad). Dit zijn de wat luxere campingbedjes .

Ook handig: Sommige campingbedjes beschikken over een af te sluiten kruipluik via welke de kleine naar binnen en buiten kan kruipen. Handig voor ouders (maar ook oppas en opa en oma) die problemen met tillen hebben.

Kijk bij de bovenstaande top vijf (en je kunt nog veel verder doorbladeren) of in het overzicht met alle campingbedjes voor heel veel van dit soort mobiele logeerbedjes.

Zie ook: Meer kinderen
Foto: Hauck

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.