Beste schooltas merken

Bas van Rijswijk     augustus 20, 2020    

De top vijf van beste schooltas merken. De schooltassen van deze populaire en goede merken zijn praktisch, mooi, goed te betalen en van goede kwaliteit.

beste schooltas Eastpak

Op zoek naar een goedkope maar goede schooltas? Hier vind je een top vijf met de beste merken schooltassen.


De huidige schooltas is een stevige rugtas met veel ruimte. Meestal kun je er 25 a 30 liter aan boeken en andere bagage in kwijt. Een goede schooltas is makkelijk mee te nemen en comfortabel om te dragen. Daarom zijn vrijwel alle schooltassen tegenwoordig rugtassen.

Hieronder vind je de merken met de beste schooltassen. Al deze tassen (en meer) zijn voordelig te koop bij de beste winkels om een schooltas te kopen. Daar vind je alle goede schooltassen tegen de laagste prijs.


Tip: Op TestResults.nl vind je een overzicht van de beste schooltassen uit vergelijkende tests.

1. Eastpak schooltassen

Samen met Dakine staat Eastpak duidelijk bovenaan als het op goede schooltassen aankomt. De meest gebruikte schooltassen zijn Eastpak rugtassen. 

De populariteit van de Eastpak rugzak als schooltas is natuurlijk niet uit de lucht komen valen. Eastpak heeft dat verdiend door tassen te maken die heel sterk zijn, veel mogelijkheden bieden en er heel hip en mooi uitzien.

Eastpak is een Amerikaanse fabrikant van tassen. Naast schooltassen en andere rugtassen maken ze ook handtassen, bagagetassen, etuis en kleding. Eastpak begon in 1976 met het maken van rugtassen voor scholieren nadat de zoon van de directeur hem wees op het feit dat veel scholieren militaire rugzakken als schooltas gebruikten.

2. Dakine schooltassen

Een andere grote fabrikant van schooltassen is Dakine. Dakine is een Amerikaanse producent van outdoor producten. Ze maakten dus al eerder rugtassen voor wandelaars en avonturiers, maar inmiddels hebben ze ook een enorme collectie rugtassen die echt als schooltas bedoeld zijn. 

Deze Dakine schooltassen zijn geoptimaliseerd naar de wensen en eisen van scholieren en voorzien van hippe prints. Veel van deze Dakine schooltassen hebben een handig voorvak een een speciaal gevoerde laptopvak. Tip: Kijk bij de bovenstaande winkels ook eens naar de Dakine schoudertassen voor scholieren.

3. Herschel schooltassen

Een derde grote fabrikant van schooltassen is Herschel. Al is de Herschel rugzak minder bekend als schooltas.

Herschel schooltassen staan bekend om hun vele handige opbergvakken. Vaak beschikken Herschel schooltassen ook over een laptopvak. 

Herschel schooltassen en andere Herschel tassen kun je herkennen aan de rood en wit gestreepte binnenkant. Het rugzakken merk Herschel komt uit Canada.

4. The North Face schooltassen

Naast de grote specialisten zijn er nog meer hippe merken die schooltassen maken. Zo zijn de schooltassen van The North Face heel gewild bij scholieren. 

The North Face is een Amerikaans outdoormerk dat alles levert voor de avontuurlijke buitensporter. De rugzakken en schooltassen van The North Face zijn dan ook bijzonder sterk en bestand tegen de meest zware omstandigheden. En dat is geen verkeerde eigenschap voor een goede schooltas!

5. Converse schooltassen

Converse is een merk dat zeer geliefd is onder scholieren. Dat geldt daarom ook voor de Converse schooltassen. Converse schooltassen zijn coole rugtassen en schoudertassen met een mooi modern design.

Andere goede schooltas merken

Maar naast Eastpak, Dakine, Converse, The North Face en Herschel zijn er meer goede schooltas merken. Fjallraven, Samsonite, Case Logic, Thule, Targus, Enrico Benetti,  Jack Wolfskin en Kipling.  En de schooltassen van de bij jongeren populaire sportmerken als Adidas, Converse, Nike en Puma.

Kijk bij de bovengenoemde winkels voor een overzicht van alle goede schooltassen en alle prijzen. Je komt daar al deze beste schooltassen tegen.


Foto: Eastpak rugzak schooltas

Zie ook: Meer kinderen en school


Onderwerp:
Hier vind je de top 5 van goede schooltas merken. Met de goede schooltassen van The North Face, Herschel, Dakine, Converse en de populaire Eastpak schooltas. Ook kijken we naar andere goede schooltas merken en verwijzen we naar de beste schooltas test en naar aanbiedingen van schooltassen bij de beste winkels waar je een goede schooltas goedkoop kopen kan.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.