De beste babyfoons

Bas van Rijswijk     september 19, 2018    


Je hebt heel verschillende babyfoons. De meest eenvoudige babyfoons werken alleen met geluid, maar aan de andere kant heb je ook geavanceerde digitale babyfoons met een draaibare camera, WiFi en een app zodat je vanuit iedere locatie via internet de beelden kunt zien en met je kindje kunt praten. Hier de top vijf met de vijf beste babyfoons uit vijf categorie├źn.


Kijk hier voor deze babyfoon top vijf van de vijf beste babyfoons.

Deze vijf babyfoons zijn van Alecto (drie keer), Philips en Luvion. Philips is de bekende naam van deze drie, maar laten we eens kijken naar de twee andere merken.

Luvion babyfoons

Luvion is een Nederlands bedrijf dat helemaal gespecialiseerd is in  premium babyproducten.Ze maken ook kinder-thermometers, babyverzorgingsproducten. zwangerschapsproducten, nachtlampjes, babyweegschalen en kinderwagen-haken, maar de babyfoon is voor Luvion het belangrijkste product.

Luvion babyproducten worden in meer dan 25 landen verkocht.Alecto babyfoons

Ook Alecto is een Nederlands bedrijf dat babyproducten verkoopt, maar ze zijn wat breder geori├źnteerd dan alleen artikelen voor baby's en kleine kinderen. Alecto maakt onder andere ook zaklampen, weerstations, rookmelders, portofoons,  en wekkers. Voor baby's en kleine kinderen maken ze ondermeer flessenwarmers. gehoorbeschermers, apparaten om zelf babyvoeding te maken en lichaamsthermometers. Maar babyfoons zijn zonder meer het belangrijkste product voor Alecto.Zowel Luvion als Alecto maken een brede range aan babyfoons in alle soorten. Van goedkoop en eenvoudig, tot luxe en veelzijdig. Kijk bij de bovengenoemde babyfoon top vijf voor hun beste babyfoons.

Zie ook: Meer kinderen en baby

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.