Beste kinderkleding merken

Redactie     februari 19, 2019    


Wat is goede kinderkleding volgens de experts? Kwalitatief goede kinderkleding voor jongens en meisjes? Kindermode die er geweldig uitziet en heel fijn is om te dragen? Hier de kinderkleding merken top 5!


Al deze kinderkleding is te koop bij Kleertjes.com en de andere beste winkels voor kinderkleding. Kijk daar voor het volledige aanbod aan mooie babykleding, meisjeskleding en jongenskleding van onderstaande vijf topmerken.

1. Vingino kinderkleding

Eigenzinnige stoere kinderkleding. met opvallende details en vernieuwende vondsten. Vingino is van oorsprong een jeanslabel voor kinderen, maar tegenwoordig maken ze ook heel andere kindermode zoals jassen, shirts, sweaters, ondergoed, badkleding en veel meer. Eigenlijk kun je voor alle soorten kinderkleding voor jongens en meisjes terecht bij Vingino.

Vingino kinderkleding


2. Mim-Pi kinderkleding

Hippe meisjeskleding. Vrolijk gekleurde kleding voor meisjes van 0 tot 10 jaar. Ze maken de series  Mim-Pi Baby (in de maten 68 tot en met 86) en de Mim-Pi serie voor oudere meisjes ( maat 92 tot en met 152). Veel modieuze merken kinderkleding kleden kinderen als kleine volwassenen, maar Mim-Pi laat ze juist kind blijven. Met vrolijke kleuren en lieve motieven.

Mim-Pi kinderkleding


3. Tumble 'N Dry kinderkleding

Een Nederlands label kinderkleding die jongenskleding en meisjeskleding maakt die stoer, hip en modieus is, en goed van kwaliteit, maar ook goed betaalbaar. Deze kinderkleding is er van maat 62 tot en met 176. Het is moderne kinderkleding die er cool uitziet en comfortabel is om te dragen. Niet voor niets dragen jongens en meisjes graag Tumble 'N Dry kinderkleding.

Tumble;N Dry kinderkleding


4. Retour kinderkleding

Evenals Vingino is Retour Denim de Luxe van oorsprong een jeansmerk, maar ook Retour maakt inmiddels alle soorten kinderkleding voor meisjes en jongens. Het is mooi afgewerkte kinderkleding in de maten 68 tot en met 164 die grotendeels met de hand wordt gemaakt. Retour kinderkleding is eigentijdse meisjeskleding en jongenskleding.

Retour kinderkleding


5. Name it kinderkleding

De kinderkleding van het Deense Name it wordt gekenmerkt door trendy en vaak grappige ontwerpen. Het is originele kinderkleding voor meisjes en jongens. Betaalbaar en altijd van hoge kwaliteit. De maten beginnen al bij babymaat 50 en lopen op tot maat 152.

Name it kinderkleding
Kijk bij de bovengenoemde beste winkels om kinderkleding te kopen voor al de kinderkleding van deze beste merken.

Zie ook: Meer kinderen

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.