Thermoskan / isoleerkan top 5

Bas van Rijswijk     februari 18, 2019    Met een thermoskan (isoleerkan) kan je koffie, thee, limonade en andere dranken de hele dag door warm of juist koud houden. Je kunt een thermoskan meenemen maar ook op een feest gebruiken. Hier de thermoskan / isoleerkan top vijf.


Onderstaande thermoskan top vijf is gebaseerd op informatie van het Coolblue KoffieCenter. Bij het KoffieCenter kun je terecht voor alle informatie, prijzen, gebruikerservaringen en voordelen en nadelen van iedere thermoskan.

1. Thermos Pompkan 2,2 liter RVS

Deze pompkan met een inhoud van 2,2 liter is heel handig bij recepties, verjaardagen en andere feestjes. Via de pomp kan snel en makkelijk een kop of beker worden gevuld zonder dat de kan moet worden opgetild. Deze populaire thermoskan van het merk Thermos is op een draaibare voet geplaatst zodat deze gemakkelijk 360 graden rond te draaien is.

2. Alfi Gusto TT 1,5 L RVS Mat

De Alfi Gusto TT is wel een normale schenk-thermoskan, maar dan wel één met een hoge capaciteit (1,5 liter). Deze thermoskan is gemaakt van dubbelzijdig roestvrijstaal en bestand tegen vallen, schokken en de vaatwasmachine. Dankzij een schaniersysteem kun je met één hand de isoleerkan bedienen en schenken. Deze thermoskan is er ook een een 1 liter variant.


3. Alfi Dan 1L

Een eenvoudige maar mooie thermoskan waarmee je warme dranken 12 uur warm en koele dranken 12 uur koel kunt houden. De Alfi Dan 1L is er in heel veel kleuren en tinten. Hieronder staan er maar twee.


4. Emsa Cone 1,5 L

De Emsa Cone is een prachtig vormgegeven thermoskan die naar beneden toe breed uitloopt. Wat je niet kunt zien is de binnenwand van mondgeblazen borosilicaatglas. Dit uit één stuk geblazen glas heeft meerdere lagen waardoor dranken urenlang heet of juist koud blijven. Schenken gaat heel makkelijk en de Emsa Cone is 100% lekvrij. Hieronder staan drie versie afgebeeld, maar de Emsa Cone is er in nog meer kleuren.5. Alfi Juwel 1 L

De Alfi Juwel is een voorbeeld van Duits topdesign. Het is een uitstekend functionerende isoleerkan van gelakt aluminium met een dubbelwandige binnenfles van hardglas. Ook de Alfi Juwel is makkelijk met één hand te bedienen en is in vele kleuren verkrijgbaar.Kijk bij het bovengenoemde KoffieCenter voor alle informatie en de prijzen van deze thermoskannen . isoleerkannen, en om deze voordelig te kopen (met gratis verzending).

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.