Dit zijn de meest populaire schoolagenda's

Bas van Rijswijk     januari 01, 2018    


Wat is het belangrijkste onderdeel van je schooluitrusting? Niet de rugtas, niet de boekenkaften, maar de schoolagenda! Voor iedere tiener is een leuke agenda een must. Je houdt er niet alleen je cijfers en huiswerk in bij, maar een schoolagenda is ook een statement en je zit er een groot deel van het schooljaar in te koekeloeren, krassen en tekenen. Daarom hier een overzicht van de meest populaire schoolagenda's.
De meest gekochte schoolagenda's

De onderstaande vijf schoolagenda's zijn momenteel het meest in trek. Klik op de schoolagenda voor meer informatie of klik door voor nog veel meer leuke en populaire agenda's.


Leuke schoolagenda's

Er zijn veel leuke schoolagenda's te vinden. Neem bijvoorbeeld de Blond Amsterdam schoolagenda die je terugneemt naar de jaren 80, met retro rolschaatsen, pastelkleurige designs en flamengo's.

Of kies voor de modieuze Supertrash schoolagenda met een strak design en kunstwerken met een vrouwelijke inslag zoals trendy lipstick tekeningen. Ook strak vormgegeven is de heel functionele Zoedt schoolagenda waarbij diverse quotes voor het amusement zorgen. Ook de Fab schoolagenda van Fabienne Chapot is modieus en eigentijds vormgegeven.

Een klassieker is de Donald Duck schoolagenda waarin je natuurlijk veel cartoons kunt vinden. De Pip schoolagenda is heel klassiek om te zien.

Erg populair dit schooljaar is de This Is Yout Year Agenda die je zelf helemaal samenstelt met eigen foto's en teksten. Aan het eind van het schooljaar heb je met deze schoolagenda een jaarboek dat je als aandenken kunt bewaren.

Kijk bij de bovenstaande ranglijst of bij de beste winkels met schoolspullen voor deze en nog veel meer leuke schoolagenda's.

Zie ook: Meer school en kinderen

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.