Beste buggy top 10 (met test en aanbiedingen)

De buggy top 10, aanbiedingen van buggy's bij de beste winkels en de beste buggy's uit de test.

Beste buggy kopen

Als je kindje 6 maanden of ouder is hoef je hem of haar niet meer mee te nemen in een kinderwagen. Een buggy is dan een veel betere optie. Licht, makkelijk op te klappen, makkelijk mee te nemen, en lekker wendbaar. Hier de buggy top vijf en tips en informatie voor bij de aanschaf van een buggy.

Buggy top tien

Hieronder vind je de 10 meest populaire buggy kinderwagens van dit moment.


Kijk hier onder voor de aanbiedingen van al de beste winkels waar je een buggy goedkoop kunt kopen en voor de beste buggy kinderwagens uit de test. Ook vind je hier onder een informatie pagina met alle tips en informatie voor bij het kiezen van je beste buggy kinderwagen.


Hieronder vind je nog wat nuttige tips en informatie voor bij het kopen van een buggy.

Wat is een buggy?

Een buggy kun je gebruiken voor kinderen vanaf ongeveer een half jaar oud. Het is een licht compact kinderwagentje met kleine wielen. Een goede buggy kun je tot een klein pakket inklappen waardoor jij hem makkelijk in de auto kunt meenemen. Een buggy is daarom een ideale kinderwagen voor als je een trip maakt of gaat shoppen.

Verstelbare rugleuning en verstelbare voetensteun

Het is belangrijk dat de rugleuning van een buggy verstelbaar is. Je kunt hem dan in een ligstand zetten als de kleine moe is en wil slapen. Maar let op, voor een goede slaapstand is er ook een verstelbare voetensteun ndig. Als de kleine echt comfortabel wil liggen moeten beide verstelbaar zijn.

Buggy met omkeerbaar zitje

Meestal kijkt een kindje bij een buggy naar voren, maar er zijn ook buggy's met een omkeerbaar zitje. Hierbij kijk de kleine jou aan. De buggy lijkt dan, vooral in ligstand, meer op een kinderwagen. Onder andere de Quinny Zapp heeft dit.

Grote wielen

Sommige buggy's zien er uit all all terrain trucks, met grote brede wielen. Dit soort buggy's kan interessant zijn als je achter de kinderwagen gaat joggen heel veel over onverharde wegen loopt. Ook bij andere slechte ondergronden, zoals het strand, kunnen deze wielen erg handig zijn. Voor gebruik in de stad is het echter niet echt nodig.

Buggy met luchtbanden of schuimbanden.

Luchtbanden (zoals die van een fiets) rijden comfortabel omdat je oneffenheden niet snel voelt. Maar het nadeel is dat ze lek kunnen. Schuimbanden (foambanden) worden steeds beter en comfortabeler.


Buggy met drie of vier wielen?

Veel buggy's hebben vier wielen. Deze zijn stabiel, ze vallen niet snel om. Maar een buggy met drie wielen is wendbaarder en zodoende makkelijker te sturen.


Buggy opvouwen en wegbergen

Let erop dat een buggy goed opvouwbaar is. Dit is niet alleen makkelijk bij het wegbergen maar ook bij het meenemen. Bij het laatste is het gewicht van de buggy ook erg belangrijk. Het is ook handig als je de buggy met één hand kunt vouwen en openen.


Tips buggy kopen


  • Wil je veel met de baby of peuter het bos / natuur in. Kies dan voor een buggy met wielen geschikt voor ruw terrein.
  • Het is handig als de buggy met één hand te openen of op te vouwen is. Je hebt namelijk vaak een kind op de arm als je alleen bent en dat moet doen.
  • Let op de banden. Wil je luchtbanden (rijdt licht, rijd comfortabel, maar kunnen lek) of foam banden.
  • Een andere keuze is die tussen een buggy met 3 wielen (wendbaar) of een buggy met 4 wielen (stabiel).
  • Een buggy moet best vaak opgetild worden. Denk aan het gewicht.
  • Let op de afmetingen die de buggy heeft als je hem inklapt. 
  • Let op de vorm in ingeklapte staat. Kun je hem ophangen? Past de buggy makkelijk in de auto?
  • Let op de lengte van de duwstand. Je moet comfortabel kunnen lopen. Zijn vader en moeder van behoorlijk verschillende lengte? Kies dan een buggy met een verstelbare duwstang.
  • Een parasol, regenhoes en windkap zijn nuttige accessoires.

Zie ook: Meer kinderen


Onderwerp:
Wil je de voor jou beste buggy vinden. Hier tips voor het vinden van de beste kinderbuggy, met de kinderwagen buggy top 10. de beste buggy test en de beste winkels waar je een buggy goedkoop kunt kopen.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.