Beste babybox

Bas van Rijswijk     januari 28, 2020    


Boxen voor de baby heb je in vele soorten. Wat is de beste babybox? Hier kijken we naar vijf van de beste babyboxen.


Op de website TestResults.nl staat het overzicht met beste babyboxen. Hierin vind je de vijf beste babyboxen in verschillende categorieƫn. Bijvoorbeeld de beste houten babybox, de beste opvouwbare babybox, de beste reisbox en de beste babybox met speelhuis. Kijk daar voor de beste babyboxen van dit moment.

Een box voor de baby moet zowel praktisch als veilig zijn, en natuurlijk is het ook wel fijn als de babybox er een beetje leuk uitziet. Dit meubelstuk wordt immers vaak in de woonkamer geplaatst.

Verstelbare bodem

Een goede babybox beschikt over een bodemplaat die je in hoogte kunt stellen. Een pasgeboren baby wil je niet onder in de box hebben liggen, dat is iedere keer een aanslag op je rug als je de baby optilt of neerlegt. Het is dan wel zo plezierig als je de bodem hoog kunt zetten zodat je er goed bij kan.

Wordt het kindje groter en gaat het staan, dat is de bodem hoog zetten niet meer handig. Dan kun je bij een babybox met verstelbare bodemplaat de bodem wel laag zetten. Het kindje zit dan veilig "opgesloten" en kan niet uit de box kukelen.


Inklapbare babybox

Wil je de box meenemen, bijvoorbeeld op vakantie, naar de oppas en op visite, dan wil je de babybox natuurlijk niet helemaal uit elkaar hoeven te halen om elders weer op te bouwen. Het is dan wel zo handig als je de box kunt inklappen tot een formaat dat je makkelijk kunt meenemen.

Een inklapbare babybox is ook handig voor bijvoorbeeld een oppas of voor een opa en oma die de box niet altijd nodig hebben. De babybox kan dan worden ingeklapt en weggezet als hij niet nodig is, en weer makkelijk worden uitgeklapt als de kleine op bezoek komt.

Inklapbare babyboxen zijn er als reisboxen van aluminium en textiel, maar ook als houten babybox.

Babybox met lade

Heb je de box wel altijd staan? Dan kan een babybox met lade erg handig zijn. Je krijgt er wat bonus ruimte bij in de vorm van opslagruimte voor bijvoorbeeld speelgoed, kinderkleertjes, verzorgingsproducten en andere babyspullen die je zo heel praktisch bij de hand hebt.

Kijk bij de bovenaan genoemde beste babyboxen voor de beste box voor je baby.

Zie ook: Meer tips baby en kinderen

Onderwerpen:
Beste box baby, beste babybox, inklapbare babybox, reisbox.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.