Elektrische kindertandenborstels

Bas van Rijswijk     januari 12, 2018    


Met een elektrische tandenborstel kun je veel beter poetsen dan met een gewone tandenborstel. Tandartsen adviseren dan ook elektrische tandenborstels. Dat geldt natuurlijk ook voor kinderen. Het best voor kinderen zijn speciale elektrische tandenborstels voor kinderen. Hier de top vijf van elektrische kindertandenborstels.


Top vijf elektrische tandenborstels voor kinderen

Je kunt nog verder doorbladeren voor nog meer kindertandenborstels

Waarom een kindertandenborstel?

De borstel van een elektrische kindertandenborstel is ontworpen voor het kindergebit. Hij is kleiner en zachter. Ook de tandenborstel zelf is kleiner en een goede elektrische kindertandenborstel beschikt over een sensor die een signaal geeft als er te hard gedrukt wordt. Een te harde druk op tanden of tandvlees is immers slecht voor poetsen en de borstel. Ook heeft een goede kindertandenborstel een timer die aangeeft hoe lang er gepoetst moet worden.

Oral-B kindertandenborstel

Er zijn tegenwoordig zelfs elektrische tandenborstels voor kinderen die via bluetooth verbinding kunnen maken met een app op een smartphone of tablet. Hierop kunnen dan spelletjes en andere apps draaien die kinderen motiveren om goed te poetsen.

Daarnaast is ook het uiterlijk van de tandenborstel wat aangepast aan kinderen. Tenminste, wat kleuren en prints betreft. De meeste elektrische kindertandenborstels hebben een kinderheld als thema. De Cars kindertandenborstel van Oral-B is al vele jaren populair en heeft gezelschap gekregen van elektrische tandenborstels van kinderen met thema's als Frozen, Mickey Mouse, Star Wars en Disney prinsessen.

Oral-B kindertandenborstel

Beste kindertandenborstels

De meeste van deze kindertandenborstels met kinderhelden worden gemaakt door Oral-B. Een tweede grote fabrikant van elektrische tandenborstels voor kinderen is Philips met zijn Philips Unicare for Kids tandenborstel. Deze is er onder andere in een K3 tandenborstel uitvoering. Andere merken die elektrische kindertandenborstels maken zijn Bestron, Colgate en Camry.

Kijk bij de aanbevolen winkels op Beste Tandenborstel Kopen waar je al deze kindertandenborstels voordelig kunt kopen.

Zie ook: Meer kinderen
Foto bovenaan: Philips

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.