Fietszitje achter: top 10 fietsstoeltjes achterop

Bas van Rijswijk     augustus 01, 2020    

De top 10 van fietszitjes achterop, het beste fietszitje achter uit de test en aanbiedingen van fietsstoeltjes voor achterop de fiets.

Yepp fietszitje achter

Achterop kun je een kindje wel meenemen tot hij of zij een jaar of tien oud is. Natuurlijk moet het fietszitje daar wel geschikt voor zijn. Gelukkig zijn veel van die fietszitjes verstelbaar, zodat ze mee kunnen groeien. Hier de actuele fietszitjes top tien voor achterop de fiets.


Top 10 fietsstoeltjes achterop

Met zo'n fietsstoeltje voor achterop kun je dus heel lang doen. Kijk eens naar deze tien fietszitjes (je kunt nog verder doorbladeren).


Deze ranglijst van fietsstoeltjes is gebaseerd op de verkopen via Bol.com. Bol is één van de beste winkels om een fietszitje te kopen. Online heb je bij deze winkels een enorme keuze uit goede fietsstoeltjes tegen de laagste prijs.


Fietszitje voorop of achterop?

Veel ouders geven in eerste instantie de voorkeur aan een fietsstoeltje voorop. Dat geeft meer ruimte om bagage mee te nemen, en het is ook veel gezelliger om zo met je kindje te fietsen. Maar na als het kind een jaar of drie is, is het gebeurt met de pret. Dan wordt het kindje te groot en te zwaar.

Een fietszitje op de bagagedrager kan veel meer gewicht dragen. Achterop heeft het kindje alle ruimte. Om te zitten en om te groeien. Er zijn ook fietszitjes voor achterop die je aan de zadelbuis vastmaakt.

Liever een fietsstoeltje voorop de fiets? Kijk dan bij de onderstaande fietszitjes voorop top 10.


Goede fietszitjes

Goede en populaire merken voor een fietszitje zijn Bobike, Yepp en Polisport. Je vindt de fietsstoeltjes van deze topmerken in de bovenstaande toplijst en je vind alle achterzitjes en andere fietsstoeltjes goedkoop bij de aanbevolen beste winkels om een fietszitje te kopen. 

Ook merken als Qibbel, Okbaby, Hamax, Bellelli en HTP maken achterzitjes voor op de fiets.

Bij de onderstaande fietsstoeltjes test kun je zien wat de beste fietszitjes achter volgens de meest recente testen zijn.


Kijk bij de eerder genoemde beste winkels om al deze fietsstoeltjes tegen de laagste prijs te kopen.

Zie ook: 


Foto: Yepp fietszitjeOnderwerp:
Kijk voor het beste fietsstoeltje achter in de top 10 van fietszitjes voor achterop de fiets of bij de beste achterzitjes uit de test. Aanbiedingen van alle goede fietszitjes voor achterop de fiets vind je bij de bovenstaande fietsstoeltjes aanbiedingen. Daar vind je alle achterzitjes goedkoop.


Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.