Top 5 zitverhogers / stoelverhogers / autozitjes

Bas van Rijswijk     februari 19, 2019    


Na het autostoeltje volgt de zitverhoger. Op een gegeven moment is een kind te groot voor een autostoeltje maar heeft hij of zij toch nog een stoelverhoger nodig. Wat zijn goede zitverhogers tegen een mooie prijs? Hier de stoelverhoger top 5.


Een stoelverhoger voor in de auto heeft vele voordelen. Zo'n autozitje is licht en compact. Een heel ander verhaal dan een autostoeltje. De kinderen nemen er makkelijk plaats op, en in de aanschaf kosten nog geen fractie van een autostoel. Ruim onder de 20 euro heb je al een goede stoelverhoger voor in de auto zoals je in de onderstaande zitverhoger top 5 kunt zien.

Stoelverhoger top 5


Bovenstaande top vijf is gebaseerd op de verkopen via Bol.com. Bol is één van de beste winkels om een stoelverhoger of autostoeltje te kopen. Kijk bij deze winkels voor de mooiste zitjes tegen de laagste prijs.

Regels zitverhogers

Het gebruik aan stoelverhogers in de auto is aan regels gebonden. Deze regels zijn eind 2016 aangepast. Dit zijn de wettelijke regels met betrekking tot een zitverhoger:

  • Zitverhogers mogen pas gebruikt worden als het kindje minimaal 22 kilo weegt en 125cm lang is.
  • Dat betekent in de praktijk dat kinderen pas vanaf een jaar of 5 a 6 een stoelverhoger mogen gebruiken in plaats van een autostoeltje.
  • Heb je een autostoeltje (= met achterleuning) nodig in plaats van een autozitje? Kijk dan bij de autostoeltjes top 10. Of kijk bij de bovenstaande winkels om goedkoop een kinderzitje of autostoeltje te kopen.
Zie ook: Meer kinderen en vervoer

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.