Babydrager top 5

Bas van Rijswijk     februari 20, 2019    


Een baby kun je in een kinderwagen mee op pad nemen, maar een babydrager wordt steeds vaker gebruikt. Je kunt daarbij kiezen tussen een buikdrager, een draagdoek of een rugdrager. Hier de buikdrager top vijf.Onderstaande babydrager top vijf is gebaseerd op de verkopen van Bol.com, één van de beste winkels om een babydrager te kopen. Kijk bij deze winkel(s) voor alle prijzen en specificaties van al deze (en andere) babydragers.


Informatie draagdoek baby

Voor pasgeboren baby's is de rekbare draagdoek erg in trek. Zo'n heerlijk zachte draagdoek kun je gebruiken tot het kindje ongeveer een half jaar oud is. De baby heeft een heel goede en natuurlijk houding in zo'n draagdoek, lekker veilig en warm tegen mamma of pappa aan. Zo'n rekbare draagdoek is ook makkelijk omdat je hem al aan kunt knopen voor de baby in de doek gaat.Na een half jaartje wordt de baby wat te zwaar voor een rekbare draagdoek, maar dan is er een prima alternatief in de vorm van de geweven draagdoek. Zo'n geweven draagdoek heeft zoveel draagkracht dat het kindje er wel tot de peuterleeftijd in kan. Als het kindje te zwaar wordt om hem of haar op de buik te dragen kun je een geweven draagdoek ook op de rug gebruiken.

Een geweven draagdoek is koelen dan een rekbare draagdoek, Ideaal voor de zomer. Maar hou er in de winter wel rekening mee dat de baby goed aangekleed moet zijn. Hou er ook rekening mee dat het gezichtje nooit bedekt is. En het is wel zo veilig om af en toe te controleren of de knoop van het draagdoek nog goed vast zit.

Zie ook: Meer kinderen
Foto's: BabyBjörn en Wallaboo babydragers

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.