De leukste lampen voor de kinderkamer

Bas van Rijswijk     februari 19, 2019    


Bij de inrichting van een kinderkamer hoort minimaal één leuke kinderlamp. Hier de top vijf van leukste kinderlampen van dit moment.


Kinderkamer lampen top 5Deze top vijf is gebaseerd op de verkopen van Bol.com. Bol is één van de beste winkels om lampen te kopen. Kijk bij deze winkels voor nog veel meer leuke kinderlampen tegen betaalbare prijzen.

Nachtlampje

Onmisbaar op veel kinderkamers is het nachtlampje. Veel kinderen willen immers niet in het donker slapen, maar je wilt ook niet de hele nacht een plafondlamp laten branden . Een speciaal nachtlampje is een goede oplossing. Een goed nachtlampje geeft een zacht licht dat niet hindert, en schijnt ook niet in de ogen. Natuurlijk is het ook belangrijk dat een nachtlampje energiezuinig is. De moderne led-verlichting verbruikt nauwelijks stroom.

Het is handig als het kindje de lamp mee kan nemen als hij of zijn 's nachts moet plassen. Daarvoor moet het lampje natuurlijk wel mobiel zijn. Bijvoorbeeld op batterijen of, uit het oogpunt van de kosten en het milieu nog beter, oplaadbaar. Ook is het handig als de sterkte van het licht ingesteld kan worden met een dimmer.

Plafondlamp of muurlamp voor kinderkamer

Maar daarnaast is er natuurlijk ook een plafondlamp of muurlamp nodig die veel licht geeft. Verlichting moet immers ook functioneel zijn. Maar dat neemt niet weg dat zo'n lamp voor een kinderkamer niet mooi of leuk hoeft te zijn.

Integendeel, er zijn heel veel leuke kinderlampen te koop bij de bovengenoemde beste winkels om een lamp te kopen.

Zie ook: Meer kinderen

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.