Autoradio top 10

Kijk hier voor de autoradio top 10 van dit moment. Plus aanbiedingen van deze en andere goede autoradio's.

Beste autoradio


Kijk hier onder voor de meest populaire autoradio's van afgelopen maand. Het betreft goede autoradio's in alle soorten. Van een eenvoudige maar goede autoradio tot geavanceerde autoradio's met veel mogelijkheden,

Autoradio top tien

Hieronder vind je de actuele autoradio top tien. Dit zijn de meest populaire autoradio's van dit moment. Naast autoradio's vind je in deze lijst ook populaire accessoires voor je autoradio. Je kan deze toplijst nog verder doorscrollen door op volgende te drukken:

  • Autoradio top 10 ( )

Hieronder kijken we naar wat verschillen tussen de diverse autoradio´s.

DAB+ autoradio

Een DAB+ autoradio is een digitale autoradio, net als FM komt DAB uit de ether, maar FM is analoog en DAB is digitaal (het komt als nulletjes en eentjes minnen en wordt door de DAB+ autoradio naar geluid omgezet). 

Hierdoor is DAB radio vrij van ruis en biedt extra mogelijkheden zoals het meezenden van verkeersinformatie die dan op het display getoond wordt. Ook is de frequentie van de digitale zender over het hele land gelijk, waardoor je niet van frequentie hoeft te veranderen als je Nederland doorkruist.

Dit alles maakt DAB+ extra aantrekkelijk bij autoradio's. Een DAB+ autoradio kan ook FM zenders ontvangen, dus de mogelijkheden zijn alleen maar extra groot bij een DAB+ autoradio. De beste autoradio is dan ook een DAB+ autoradio.

En de beste van deze beste autoradio's vind je hier onder.


Bluetooth autoradio

Bij een bluetooth autoradio kun je muziek van je smartphone naar de autoradio streamen en je kan handsfree telefoneren via de autoradio. Handig! Iedere goede autoradio is tegenwoordig dan ook een bluetooth autoradio.DIN of Dubbel DIN autoradio

Vroeger was DIN de standaard maat (hoogte) van een autoradio. Maar aangezien veel autoradio's tegenwoordig ook als navigatie en/of als monitor voor de achteruitrij camera gebruikt worden zijn ze dubbel zo hoog (Dubbel DIN). Het dashboard van vrijwel iedere auto is tegenwoordig geschikt voor een dubbel din autoradio.

Op het gebied van autoradio's valt tegenwoordig veel te kiezen. Autoradio's zijn aanmerkelijk veelzijdiger geworden de  laatste jaren. Zo kun je bij veel autoradio's tegenwoordig op muziek afspelen die op een usb-stick of sd-geheugenkaart staat. En er zijn zelfs autoradio's die televisie kunnen weergeven. 

Bijvoorbeeld op het display, maar ook op externe monitoren, die zich bijvoorbeeld in de hoofdsteun van de voorstoelen bevinden. Zo kan 'de achterbank' tijdens het rijden een filmpje bekijken.

Als je een autoradio koopt is het belangrijk om jezelf eerst af te vragen vanaf welke media je muziek wilt afspelen. Er zijn namelijk veel mogelijkheden zoals audio-cd, mp3-cd, dvd, usb-stick, geheugenkaart maar ook je telefoon (via bluetooth). 

Muziek op cd is inmiddels vrij achterhaald. Als je niet van plan bent cd's of dvd's in de auto te gebruiken hoeft je autoradio's deze schijfjes ook niet te kunnen afspelen. Een usb-aansluiting in de autoradio wordt door ons aanbevolen omdat je zo heel makkelijk muziek van huis uit in de auto kunt meenemen en omdat een usb-stick in de auto weinig te leiden heeft. Dit in tegenstelling tot cd's en dvd's.

Maar meestal wordt muziek tegenwoordig via bluetooth gestreamd. Dit maakt al die andere koppelingen overbodig.


Online een goede autoradio goedkoop kopen

Wat voor autoradio je ook zoekt, op Beste Autoradio Kopen vind je de aanbiedingen bij de goedkoopste aanbieders van alle goede autoradio's. Ook vind je daar een autoradio keuzehulp en veel informatie voor bij het kiezen en kopen van de voor jou beste autoradio.

Zie ook:
Onderwerp:
De autoradio top 10 plus informatie (en aanbiedingen van) alle soorten autoradio's zoals een DAB+ autoradio, een bluetooth autoradio en een dubbel DIN autoradio met beeldscherm.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.