Lichtwekker top 10 (wake up light, daglichtwekker)

Bas van Rijswijk     december 30, 2020    

Wakker worden met een daglicht wekker. Hier de actuele top 10 van lichtwekkers (wake up lights) en aanbiedingen van meer goede wake up light wekkers.

Beste wake up light, lichtwekker, daglichtwekker


Heb je geen zin om 's morgens gewekt te worden door een rinkelende wekker of een schetterende wekkerradio? Denk dan eens aan een lichtwekker / wake up light. Deze wekker maakt je op een aangename en natuurlijke manier wakker via simulatie van een opkomende zon, eventueel aangevuld met natuur-geluiden. Zo wordt je veel plezieriger,  fitter en zonder ochtendhumeur wakker. 

Hier de top 10 van deze lichtwekkers, ook wel wake up lights of daglichtwekkers genoemd.

De lichtwekker top 10

Dit zijn de tien meest populaire daglichtwekkers (wake up lights) van dit moment. Je kunt hier onder doorbladeren voor nog meer goede lichtwekkers van alle goede fabrikanten.

Aanbiedingen meer wake up lights

Meer goede lichtwekkers en aanbiedingen van de goedkoopste aanbieders van de beste lichtwekkers vind je op Beste Lichtwekker Kopen.

Hieronder kijken we kort naar de mogelijkheden van al deze wake up lights.Daglicht simulatie

Een goede lichtwekker biedt meerdere manieren van wekken. Het belangrijkste is de daglicht functie. Daarvoor koop je immers een wake up light. 

De daglichtwekker simuleert het opkomen van de zon. Het begint in een rustige tint met weinig licht, maar langzaam wordt het opgevoerd met meer licht en een fellere kleur, net zoals de zon die opkomt. 

Zo wakker worden gaat heel natuurlijk en dat merk je aan je lichamelijke en geestelijke reactie. Je wordt niet alleen veel aangenamer wakker, maar je voelt je ook fitter.

Natuur geluiden

Je kunt het gesimuleerde opkomende zonlicht bij een goed wake up light vergezeld laten gaan van natuurlijke geluiden zoals zacht sjilpende vogels. Dit versterkt het gevoel van natuurlijk wakker worden. Evenals bij het licht wordt dit langzaam opgebouwd voor rustig en aangenaam wakker worden.

Muziek

Als het goed is wordt je op bovenstaande manieren gewekt en kun je fris en fruitig de nieuwe dag aanvangen. Maar voor de moeilijk wakker wordende mens is er altijd nog een backup in de vorm van een muziek of een buzzer. Minder aangenaam (en meestal niet nodig), maar wel zo veilig om verslapen te voorkomen.

Kijk hier boven voor de meest populaire lichtwekkers of op Beste Lichtwekker Kopen voor de beste wake up lights bij de goedkoopste aanbieders online.

Zie ook:

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.