DECT telefoon top 5

Redactie     augustus 06, 2016    


Een DECT telefoon is een draadloze vaste telefoon / huistelefoon. Ook voor gebruik in huis zijn de meeste telefoons tegenwoordig draadloos. Hier de top vijf van deze DECT telefoons.

DECT telefoon Top 5

Per 11 augustus 2016

1. Gigaset A540A
2. Gigaset A420A
3. Philips D1303B/22
4. Panasonic KX-TG6823
5. Gigaset AL220A

Deze DECT telefoon top vijf is gebaseerd op de verkoopcijfers van de DECTtelefoonshop van CoolBlue, één van de beste aanbieders van DECT telefoons. Bij deze winkels koop je goedkoop DECT telefoons.


Gigaset telefoons

Zoals je in de top vijf kunt zien is Gigaset HET bedrijf voor DECT telefoons. Gigaset is een Duits bedrijf, gevestigd in Munchen, dat voortkomt uit Siemens. Gigaset is de Europese marktleider in DECT telefoons. Aanvankelijk waren ze vooral actief op het gebied van de kantoortelefonie maar tegenwoordig zijn ze dus ook de grootste op de consumentenmarkt.

Andere bekende merken die DECT telefoons maken zijn Philips, Motorola, AEG en Panasonic.

DECT telefoon sets

Een DECT telefoon koop je als set. Zo'n set bestaat uit een basisstation en één of meerdere handsets. Het aantal handsets varieert van één tot vier handsets. Je kunt later ook altijd nog losse handsets bijkopen, maar let op ieder basisstations kent een maximaal aantal handsets. Op veel basisstations kun je niet meer dan vier handsets draadloos aansluiten.

DECT telefoon met antwoordapparaat

Veel DECT telefoons hebben een ingebouwd antwoordapparaat. Handig, want zo kun je een boodschap laten horen en een voicemail in laten spreken zonder dat je hiervoor van je provider afhankelijk bent. Het antwoordapparaat is in het basisstation ingebouwd en te bedienen via de handsets.

Kijk bij de bovengenoemde aanbevolen winkels voor alle prijzen en informatie over DECT telefoons.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.