DECT telefoon top 10. Draadloze telefoons voor de vaste lijn

Bas van Rijswijk     augustus 19, 2020    

De DECT telefoon top 10. De beste DECT telefoon, de beste draadloze huistelefoon voor de vaste lijn. Met aanbiedingen goedkope winkels. 

Beste DECT telefoon Gigaset

Een DECT telefoon is een draadloze vaste telefoon / huistelefoon. Ook voor gebruik in huis zijn de meeste telefoons tegenwoordig draadloos. Hier de top tien van deze DECT telefoons. Ook kijken we naar de beste DECT telefoon uit de test.


DECT telefoon top tienDeze DECT telefoon top tien is gebaseerd op de verkoopcijfers van Bol.com, één van de beste aanbieders van DECT telefoons. Bij deze winkels koop je niet alleen goedkoop DECT telefoons, maar vind je ook meer dan 1000 van deze huistelefoons voor je vaste telefoonlijn.

Hun DECT telefoon aanbiedingen, en de aanbiedingen van deze draadloze huistelefoons bij andere winkels vind je in het DECT telefoon aanbieding overzicht hier onder.Gigaset DECT telefoon voor thuis

Gigaset DECT telefoon voor thuis

Beste DECT telefoons uit de test

Wat is de beste DECT huistelefoon? Wat is de beste DECT telefoon voor kantoor? Wat is de beste DECT telefoon met antwoordapparaat? Bij de onderstaande DECT telefoon test vind je alle beste DECT telefoons in hun klasse.


Gigaset telefoons

Zoals je in de top tien en de DECT telefoon test kunt zien is Gigaset HET bedrijf voor DECT telefoons. Gigaset is een Duits bedrijf, gevestigd in München, dat voortkomt uit Siemens. Gigaset is de Europese marktleider in DECT telefoons. Aanvankelijk waren ze vooral actief op het gebied van de kantoortelefonie maar tegenwoordig zijn ze dus ook de grootste op de consumentenmarkt.

Andere bekende merken die DECT telefoons maken zijn Philips, Motorola, AEG en Panasonic.

DECT telefoon sets

Een DECT telefoon koop je als set. Zo'n set bestaat uit een basisstation en één of meerdere handsets. Het aantal handsets varieert van één tot vier handsets. Je kunt later ook altijd nog losse handsets bijkopen, maar let op ieder basisstations kent een maximaal aantal handsets. Op veel basisstations kun je niet meer dan vier handsets draadloos aansluiten.


Gigaset DECT telefoon set
Gigaset DECT telefoon set


DECT telefoon met antwoordapparaat

Veel DECT telefoons hebben een ingebouwd antwoordapparaat. Handig, want zo kun je een boodschap laten horen en een voicemail in laten spreken zonder dat je hiervoor van je provider afhankelijk bent. Het antwoordapparaat is in het basisstation ingebouwd en te bedienen via de handsets.

Kijk bij de bovengenoemde aanbevolen winkels voor alle prijzen en informatie over DECT telefoons.

Zie ook:


Foto's:  Gigaset DECT telefoons

Onderwerp:
Een DECT telefoon is een draadloze telefoon voor de vaste telefoonlijn. Hier de top 10 van goede DECT telefoons, de beste DECT telefoon uit de test in iedere klasse (bijvoorbeeld de beste DECT telefoon voor thuis en de beste DECT telefoon voor kantoor)  en DECT telefoon aanbiedingen bij de beste winkels om online een DECT telefoon goedkoop te kopen.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.