Virtual reality bril (VR-bril) top vijf

Bas van Rijswijk     februari 19, 2019    


De virtual reality bril (VR-bril) is game-accessoire van dit moment. Er zijn virtual reality brillen voor smartphones, maar ook voor de PC en de Playstation 4. Dit zijn de vijf meest populaire VR-brillen van dit moment.

Actuele VR-bril top vijf:


Deze top vijf is gebaseerd op de verkopen van Bol.com. Bol is één van de grootste en beste aanbieders van VR-brillen in Nederland. Kijk vooral eens bij deze online winkels als je een virtual reality bril zoekt. Bij deze winkels vind je het grootste aanbod aan goede virtual reality brillen tegen de laagste prijs.



De meest eenvoudige (en meest goedkope) virtual reality brillen zijn brillen voor je smartphone waarbij je de telefoon zelf in de bril schuift. Door VR-spellen te spelen krijg je het idee dat je zelf deel uit maakt van de actie. VR-brillen voor de PC of Playstation werken anders. Je kunt immers niet je hele televisie of monitor in de bril schuiven. Deze virtual reality brillen beschikken over een eigen scherm en over technieken die de VR-beelden opbouwen. Dit soort VR-brillen zijn veel duurder dan de eenvoudige virtual reality brillen voor de smartphone.

Kijk bij de bovengenoemde beste aanbieders van virtual reality brillen voor een VR-bril tegen de laagste prijs.


Foto's: Samsung Gear VR en Sony Playstation VR

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.