VR-bril (Virtual Reality bril) voor smartphone

Redactie     februari 21, 2019    


Al met een eenvoudige virtual reality bril kun je een enorme dimensie toevoegen aan een film of game. En duur hoeft zo'n VR-bil helemaal niet te zijn. Voor een paar tientjes heb je al een goede VR-bril voor je smartphone.


Met een VR-bril krijg je het beeld van je smartphone op een dusdanig levendige manier te zien dat het een intensievere beleving oplevert dan het beeld van een heel grote televisie. Hieronder zie je de top vijf van VR-brillen voor de smartphone.

Deze top vijf is gebaseerd op de verkoopcijfers van de Bol.com. Één van de beste winkels voor VR-brillen en andere VR-producten. Je koopt daar, zonder verzendkosten, VR-brillen van de beste merken tegen een lage prijs.

Virtual reality bril top vijf

Dit soort virtual reality brillen werken door je telefoon er in vast te klikken. Via een app bekijk je volgens films en speel je games op een manier dat je denkt dat je zelf midden in de actie zit.

VR-bril en een gewone bril

Ben je brildragend? Let er dan wel op de de VR-bril waarvoor je kiest wel samengaat met het gelijktijdig dragen van een gewone bril. Bij de Google Cardbox is dat het geval. Bij de Samsung Gear VR kun je je bril alleen ophouden als je een Samsung Galaxy S6/S7 of S6/S7 edge telefoon gebruikt.

Kijk voor alle specificaties, prijzen en VR-brillen bij de bovenstaande beste winkels.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.