Beste winkels om telefoonhoesjes te kopen

Bas van Rijswijk     februari 18, 2019    

Als je een mooie dure smartphone hebt wil je deze natuurlijk goed beschermen tegen krassen en vallen. Een goed telefoonhoesje helpt bij die bescherming.


En natuurlijk wil je dan ook meteen een mooi telefoonhoesje hebben, want zo'n hoesje bepaalt het uiterlijk en de uitstraling van de telefoon. Daarom hier een overzicht met beste winkels om telefoonhoesjes te kopen.

Kijk voor deze winkels in het overzicht beste winkels om een telefoonhoesje te kopen van de consumenten-informatie site Beste Kopen.

In dit overzicht met beste winkels om telefoonhoesjes te kopen tref je winkels aan met een breed aanbod aan telefoonhoesjes die tegen lage prijzen worden aangeboden. Doordat een telefoonhoesje makkelijk is op te sturen worden de hoesjes bij deze winkels vaak gratis opgestuurd. Ook de levertijd is kort. Meestal 1 dag.

Soorten telefoonhoesjes

Je hebt verschillende soorten telefoonhoesjes, hieronder een overzicht:

Wallet case

Een wallet case is een telefoonhoesje die er uit ziet als een portemonnee. Zo'n wallet hoesje beschermt je telefoon heel goed omdat hij helemaal om je telefoon heen zit. Vaak kun je een wallet case ook als standaard voor je smartphone gebruiken en de meeste wallet cases bieden ruimte voor pasjes en geld zodat ze ook echt als portemonnee (wallet) te gebruiken zijn. Heel mooi zijn de wallet telefooncases van leer of kunstleer.

Flip case

De flip case is een makkelijk telefoonhoesje. Je klapt het hoesje met één beweging open en kunt de telefoon gebruiken. De bescherming is echter iets minder dan die van een wallet case.

Back case

Een backcase is een bescherming aan de achterkant van de telefoon. Deze bescherming kan van leer, aluminium of kunststof zijn. Een back case beschermt de smartphone als je deze per ongeluk laat vallen. Maar alleen de randen en achterkant worden goed beschermd. De voorkant, met het glas, blijkt kwetsbaar.Kijk bij de bovengenoemde beste winkels om telefoonhoesjes te kopen voor voorbeelden en prijzen van alle verschillende hoesjes.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.