Powerbank top 10. Met test en aanbiedingen

Voor mensen die hun smartphone of tablet heel intensief gebruiken is een powerbank bijna onmisbaar. Met een goede powerbank kun je je telefoon een paar maal opladen zonder dat er een stopcontact in de buurt is.

powerbanks Xtorm


En met een krachtige powerbank is het ook mogelijk om je tablet of zelfs je laptop onderweg op te laden. Hier de powerbank top tien van dit moment.

Actuele powerbank top tien

Hieronder vind je de top 10 met meest populaire powerbanks van dit moment. 

Hieronder hebben we aanbiedingen van meer goede powerbanks, hebben we tips voor het kiezen van je beste powerbank voor telefoon, tablet of laptop en kijken we naar de beste powerbanks uit de test.


Tip: Kijk bij Beste Powerbank Kopen voor de allerbeste winkels om goedkoop powerbanks te kopen en voor een Powerbank Keuzehulp om de voor jou beste powerbank te vinden. Ook vind je er de beste powerbanks uit de testen en veel informatie voor bij het vinden en kopen van de voor jou beste powerbank.


Powerbank tablet

In de bovengenoemde Powerbank Keuzehulp op Beste Powerbank Kopen kun je ook zoeken naar de beste powerbank voor je tablet, laptop of camera. Xtorm powerbank tablet en smartphone


Voor het geheel opladen van een gemiddelde tablet heb je circa 7.000 mAh nodig. Dit is een capaciteit die door de meeste powerbanks wel gehaald wordt, de goedkope powerbank uit de budget klasse daargelaten. Een goede powerbank voor een tablet levert dus minimaal 7.000 mAh, meer is altijd beter.

Powerbank laptop

Een powerbank met meer dan 15.000 mAh levert ook genoeg stroom om een laptop onderweg mee op te laden, maar meer capaciteit is natuurlijk altijd handig. 

Wil je je powerbank gebruiken als een mobiele noodstroomvoorziening voor je laptop? Dan heb je een powerbank met een hoge capaciteit nodig. Een laptop vraagt heel wat meer stroom dan een telefoon. Bij een eenvoudige powerbank ben je bij het opladen van een laptop al weer snel door je extra voorraadje stroom heen.

Met een 20.000 mAh powerbank kun je de accu van een laptop opladen. Je hebt daarvoor ook een vermogen van minimaal 20 Watt nodig, en de natuurlijk moet de powerbank op de stroomtoevoer van je laptop kunnen worden aangesloten. 


Anker powerbank laptop

Je kunt het beste kiezen voor een powerbank die specifiek voor laptops wordt aangeboden. Dit zijn de beste powerbanks voor een laptop.

Wil je met een powerbank vaak je telefoon opladen?

Wil je vaak je telefoon kunnen opladen zonder de powerbank tussendoor aan het stopcontact te hoeven hangen, kies dan ook voor een wat hogere capaciteit. Om een gemiddelde smartphone op te laden is er ongeveer 3.500 mAh nodig. Met een 10.500 mAh powerbank laad je je smartphone dus circa 3 keer op.


Powerbank Samsung

Powerbank Samsung

Wil je meerdere telefoons opladen

Deze capaciteit kun je natuurlijk ook over meerdere telefoons verspreiden. Wil je meerdere telefoons gelijktijdig opladen? Dat kan ook, kies dan voor een powerbank met meerdere USB-poorten en een hoge capaciteit. 

De meeste powerbanks hebben 1, 2 of 3 USB-poorten, maar er zijn ook krachtige powerbanks met wel 4 of 5 USB-poorten waarmee je dus heel veel apparatuur gelijktijdig kunt opladen. Maar dit heeft natuurlijk alleen zin als je ook heel vee; mAh's aan stroom in de powerbank gaan.

Extra powerbank mogelijkheden

Een powerbank vul je thuis met stroom om onderweg je smartphone of andere apparatuur van stroom te kunnen voorzien. Maar veel powerbanks bieden nog andere mogelijkheden. Zo zijn er bijvoorbeeld powerbanks die ook als zaklamp gebruikt kunnen worden. Dat kan onderweg of bij het kamperen erg handig zijn.

Ook zijn er powerbanks waarmee je je telefoon draadloos kunt opladen door deze op de powerbank te leggen. Er zijn powerbanks die de mogelijkheid tot snelladen bieden, wat zeer nuttig is als je helemaal door je stroom heen bent, en er zijn powerbanks die met zonne-energie kunt opladen.

Solar powerbank Xtorm

Solar powerbank Xtorm


Deze solar powerbanks zijn ideaal bij het kamperen of langdurige outdoor activiteiten waarbij ook je powerbank zonder stroom zou kunnen komen. Je kunt powerbank dan dan door de zon van verse stroom laten voorzien. 

Beste powerbank test

Meer informatie over powerbanks voor laptop, smartphone, tablet en andere apparaten vind je bij de onderstaande powerbank test. Daar vind je ook alle beste powerbanks uit de test.


Kijk op bovengenoemde Beste Powerbank Kopen voor meer informatie en prijzen van goede powerbanks.


Foto bovenaan: Xtorm powerbanks

Onderwerp:
Zoek je de beste powerbank voor een laptop? Of de beste powerbank voor een smartphone of tablet? Hierboven vind je de top 10 van goede powerbanks en een link naar de beste powerbanks uit de test. Op Beste Powerbank Kopen vind je de beste winkels om een powerbank goedkoop te kopen en een keuzehulp voor bij het vinden van de voor jou beste powerbank.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.