De beste rookmelders

Bas van Rijswijk     augustus 01, 2020    


Als je een rookmelder installeert wil je natuurlijk wel zeker weten dat je een goede rookmelder plaatst. Daarom hier de actuele rookmelder top 10. Deze rookmelders worden het meest geplaatst.


Rookmelder top 5Meer goede rookmelders? Je kunt de lijst nog verder doorbladeren op zoek naar nog meer goede rookmelders of kijken bij Beste Rookmelder Kopen bij welke aanbevolen winkels je tegen de laagste prijs de beste rookmelders kunt kopen.

Eenvoudige rookmelders en slimme brandmelders

Je hebt heel eenvoudige rookmelders van een paar tientjes, maar ook duurdere slimme rookmelders. Deze slimme rookmelders meten niet alleen rook maar ook koolmonoxide. Een voorbeeld van een slimme rookmelder is de Nest Protect. Via WiFi en internet stuurt deze rookmelder waarschuwingen en meldingen naar je smartphone en hij werkt draadloos samen met andere brandmelders, maar ook met eventuele Nest thermostaten en Nest Cams (IP-camera's).

Zo kun je in geval van een alarm de Nest Cam een video laten maken en deze op je smartphone bekijken. Zo kun je zien of het loos alarm is, of er echt iets aan de hand is.

De Nest Protect controleert zichzelf en geeft met een groen lampje aan dat alles in orde is. De Nest Protect controleert zichzelf zo 400 keer per dag. Je kunt de Nest zelfs 's nachts de ruimte laten verlichten als deze een beweging waarneemt. Zo krijg je automatisch licht als je naar het toilet gaat. Met de Nest app kun je de lichtsterkte instellen.

Kortom, de Nest Protect is veel meer dan een simpele rookmelder. Kijk bij het bovenstaande Beste Rookmelder Kopen voor deze en andere goede rookmelders.


Onderwerpen:
Beste rookmelder, Nest Protect, Nest rookmelder, beste rookmelders.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.