Beste koptelefoon. Vijf testwinnaars

Bas van Rijswijk     februari 19, 2019    

Wat is de beste koptelefoon? Die vraag is lastig te beantwoorden omdat er veel verschillende soorten koptelefoons zijn. Maar hier kijken we naar vijf winnaars van testen van koptelefoons.


Het betreft de beste goedkope over-ear koptelefoon, de beste koptelefoon voor kinderen, de beste gaming-headset, de beste voordelige Bluetooth hoofdtelefoon en de beste oortjes voor sporters.Beste goedkope over-ear koptelefoon: Sennheiser HD 429

De beste over-ear koptelefoon uit de test van het Britse PC Advisor is de Sennheiser HD 429. Hierbij werd wel als eis gesteld dat de prijs ruim onder de 100 euro moet liggen.  De Sennheiser HD 429 koop je in Nederland al voor zo'n 70 euro.Het geluid van Sennheiser HD 429 is verbluffend goed, deze koptelefoon lekt maar weinig geluid en ook de pasvorm is prima.
Lees de test op TestResults.nl

Beste Gaming Headset: Kingston HyperX Cloud

De website Webwereld heeft tientallen gaming headsets getest en de beste van de beste uit de test is de Kingston HyperX Cloud. Dit is een luxe gaming headset met een metalen frame en oorschelpen van memory foam.


Het is een ideale koptelefoon voor gamers die urenlang willen gamen want deze hoofdtelefoon irriteert niet, ook als je hem lang aaneengesloten draagt. En heel belangrijk, ook het geluid is heel goed. Zowel qua hoge tonen als qua lage tonen.
Lees de test

Beste koptelefoon voor kinderen

Bij de test van koptelefoons voor kinderen door PC Advisor werd niet één testwinnaar aangewezen maar werd er onderscheid gemaakt tussen koptelefoons die wel geschikt waren voor kinderen, en koptelefoons die minder goed zijn voor kinderen. Vijf van de beste koptelefoons voor kinderen zijn ook in Nederland te koop.
Een overzicht van deze vijf beste koptelefoons voor kinderen

Beste goedkope Bluetooth koptelefoon: AKG Y 45 BT

Het tijdschrift What Hi-Fi testte draadloze koptelefoons, en daarbij kwam de AKG Y 45 BT als beste Bluetooth koptelefoon onder de 100 euro uit de test. Deze beste koptelefoon met Bluetooth kost in Nederland circa 80 euro.


Ook deze beste koptelefoon combineert een prachtig geluid met een hoog draagcomfort. Want onderschat dat laatste niet. Een goed geluid is natuurlijk erg belangrijk bij een hoofdtelefoon, maar als de koptelefoon gaat irriteren is de lol er ook snel van af.
Meer informatie over deze koptelefoon en de test


Beste oortjes voor sporters: Beats by Dr. Dre Powerbeats Wireless

Bij het sporten heb je liefst een hoofdtelefoon die zo min mogelijk aanwezig is. Oortjes zijn dan ideaal, maar natuurlijk wil je wel een goed geluid!

In een Duitse test kwamen de Beats by Dr. Dre Powerbeats Wireless oortjes er als beste oortjes voor sporters uit. Deze oortjes blijven dankzij een oorhaakje zelfs tijdens intensief sporten goed zitten. De oordopjes zijn zweetbestendig en de bediening is anti-slip. Deze oortjes zijn met het oog op sporters ontwikkeld, en dat merk je!


Ook hebben deze draadloze Bluetooth oortjes een ver bereik. Wel 9 meter. Je hoeft  in de sportschool je telefoon niet bij je te dragen. Als deze maar enigsins in de buurt is.
Lees verder

Zie ook: Meer beste koptelefoons uit testen

Foto bovenaan: Sennheiser HD 429 koptelefoon

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.