Beste blu-ray speler

Bas van Rijswijk     februari 18, 2019    


Blu-ray spelers heb je in verschillende prijsklassen. Je hebt eenvoudige modellen voor mensen die de blu-ray speler alleen willen gebruiken om blu-rays en dvd's mee af te spelen. Maar ook uitgebreidere blu-ray spelers met Smart TV functies zoals Netflix, Uitzending Gemist en video-on demand. Ook kun je een blu-ray speler soms gebruiken om muziek en video via het netwerk, DLNA of blu-ray af te spelen. Hier de resultaten van de test van beste blu-ray speler 2015.


Deze test van de beste blu-ray speler is uitgevoerd door Vergleich.org, een grote Duitse website die is gespecialiseerd in het testen van producten.

Hieronder hun top vijf van beste blue ray spelers. Alle (en andere) blu-ray spelers zijn tegen voordelige prijzen koop bij de beste elektronicawinkels.

TIP: Op TestResults.nl vind je onder alle testen blu-ray spelers de beste blu ray spelers uit meerdere tests.

1. Sony BDP S6200

De Sony BDP S6200 is door hen als beste blu ray speler getest. De Sony BDP S6200 is een blu-ray speler met bijzonder grote mogelijkheden. Hij ondersteunt Smart TV functies, je kunt hem via Ethernet en WiFi op je netwerk aansluiten en via USB kun je een harde schijven met je muziek en/of video collectie aan de blu-ray speler koppelen. Draadloos streamen van computers en smartphones kan ook. Verder beschikt de Sony BDP S6200 over een snelle processor, kent hij vele instellingsmogelijkheden en doet deze best geteste blu-ray stil zijn werk. 4K video

Kortom een heel uitgebreide en goede blu-ray speler met maar één groot nadeel, zijn prijs van circa 150 euro.

2. LG BP420

Voor de helft van dat bedrag heb je de LG BP420. Het grootste verschil met de als best geteste Sony blu-ray speler is dat deze LG geen 4K video ondersteund. Smart TV mogelijkheden heb je wel, maar deze zijn volgens de test wel wat traag. De LG BP420 is moeilijker verkrijgbaar dan de Sony die als beste uit de test is gekomen.

3. Samsung BD H6500

De Samsung BD H6500 is enkele tientjes goedkoper dan de Sony maar komt qua mogelijkheden dicht in de buurt. Zo worden 4K video en Smart TV ondersteund. Deze blu-ray speler had vast hoger gescoord als hij niet zo luidruchtig was tijdens het afspelen.

4. Samsung BD F5100

Heel goedkoop is de Samsung BD F5100. Voor deze Samsung blu-ray speler betaal je maar zo'n 60 euro. De compacte Samsung BD F5100  doet het prima, hij is dan ook Beste Koop bij Vergleich.org, maar je moet niet teveel van deze speler verwachten. WiFi, Smart TV, 3D weergave en K4 worden allemaal niet ondersteund. Maar voor wie een eenvoudige en goedkope blu-ray speler zoekt is de Samsung BD F5100 inderdaad een beste koop.


5. Sony BDP S4500

Ook de Sony BDP S4500 is een eenvoudige blue-ray speler, maar wel een stuk duurder dan de Beste Koop hierboven. Voor de Sont betaal je een kleine 100 euro. Deze blu-ray heeft wel 3D mogelijkheden maar mist WiFi, 4K en Smart TV. Ook ondersteunt de  Sony BDP S4500 maar weinig videoformaten (alleen DivX en MKV). Wel kun je hem via een app met je smartphone bedienen.

Kijk bij de bovengenoemde beste elektronicawinkels voor alle prijzen en meer informatie.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.