Bluetooth speaker top 10. De beste mobiele speakers

Bas van Rijswijk     augustus 19, 2020    


Muziek vanaf je smartphone kun je uitstekend beluisteren via een koptelefoon of oordopjes, maar als je samen wilt luisteren of "headfree" wilt luisteren is een draadloze (Bluetooth) speaker erg handig. Hier de actuele top tien van Bluetooth speakers.


Actuele Bluetooth speaker top tien

Deze Bluetooth speaker top tien is gebaseerd op de verkopen van Bol.com. Bol is één van de beste winkels om bluetooth speakers te kopen. Kijk bij deze winkels voor alle informatie en (laagste) prijs van deze mobiele speakers.


Waterdichte speaker

Veel van de speakers in de top vijf zijn waterdicht. Dat is geen toeval. Als je de speaker mobiel gebruikt is het belangrijk dat deze waterdicht is. Je kunt hem dan veilig meenemen naar het strand of naar het zwembad, en je hoeft ook niet bang te zijn als de speaker meeneemt terwijl het buiten regent.

Waterdicht kent twee variaties. Je hebt volledig waterdicht waarbij je de Bluetooth speaker mee kan nemen onder de douche en in het water van het zwembad en spatwaterdicht, waarbij de Bluetooth speaker tegen spetters en een regenbuitje kan. De laatste speakers moet je echter niet mee in het water nemen.

Handsfree bellen via een Bluetooth speaker

Sommige speakers zijn voorzien van een microfoon. Deze speakers kun je als handsfree set gebruiken om te telefoneren met de op de speaker aangeslote smartphone. Lang niet iedereen zal het nut van deze functie inzien, maar er zijn ook gebruikers die deze mogelijkheid zeer kunnen waarderen.

Bij de beste winkels hierboven kun je alle informatie over alle goede Bluetooth speakers vinden.

Foto: Philips BT2200 Bluetooth speaker

Onderwerpen:
Beste bluetooth speaker, beste mobiele speakers, beste waterdichte speaker, mobiel, bluetooth, waterdicht.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.