Draadloze koptelefoons (top 10)

Bas van Rijswijk     augustus 20, 2020    


Een draadloze koptelefoon geeft je veel vrijheid om naar muziek of naar bijvoorbeeld het televisiegeluid te luisteren. In de huiskamer of on the road. Kijk hier voor de actuele top tien van koptelefoons (en verder).


Draadloze hoofdtelefoon top tien

Hieronder vind je de actuele top vijf van draadloze koptelefoons volgens Bol.com. Bol is één van de grootste en beste winkels voor een koptelefoon. Bij deze winkels koop je de beste koptelefoons tegen de laagste prijs. Kijk vooral eens daar als je een goede koptelefoon zoekt.


Hierboven kun je nog verder doorbladeren en zelf zoekopdrachten geven. Zoals je kunt zien staan ook de draadloze oortjes in deze lijst met snoerloze koptelefoons.

Soorten draadloze koptelefoons

Er zijn twee soorten draadloze koptelefoons / hoofdtelefoons. Draadloze koptelefoons met een zendstation en Bluetooth koptelefoons. Hieronder meer informatie over deze twee soorten hoofdtelefoons.

Draadloze Bluetooth koptelefoons

De draadloze Bluetooth hoofdtelefoons zijn sterk in opkomst omdat smartphones, tablets, computers, mediaspelers, maar ook televisies en andere apparatuur steeds vaker Bluetooth ondersteunt. Bluetooth koptelefoons worden vaak gebruikt om naar de muziek op de smartphone te luisteren. Maar ook steeds meer nieuwe televisies en audio-apparaten beschikken over Bluetooth. Dit maakt de draadloze Bluetooth koptelefoons ook zeer geschikt voor gebruik in de huiskamer.

JBL Bluetooth koptelefoon


Draadloze koptelefoons met zendstation

Andere draadloze koptelefoons werken met een zender (transmitter) die aan de audio-bron, bijvoorbeeld de HiFi-set of de televisie, wordt gekoppeld. Dit is minder flexibel omdat je de transmitter wel min of meer "vast zit" aan een apparaat. Je gaat hem niet iedere keer van de televisie loshalen en aan de stereo-set koppelen als je muziek wilt luisteren. Hoewel draadloze koptelefoons met zendstation nog heel veel gemaakt en verkocht worden lijken ze op termijn toch wel het onderspit te gaan delven.

Philips draadloze koptelefoon met zendstation


Over-ear koptelefoons

Een ander groot verschil tussen koptelefoons is hun vorm. Over-ear koptelefoons vallen helemaal over je oor. Dit is comfortabel, want zo drukt de hoofdtelefoon niet op je oor. Ook houdt een over-ear koptelefoon goed het omgevingsgeluid buiten en de muziek binnen. Het nadeel is dat deze hoofdtelefoons behoorlijk groot zijn. Je gaat er minder snel de straat mee op.

Philips over-ear koptelefoon

On-ear koptelefoons

Een on-ear koptelefoon is wat kleiner. Deze hoofdtelefoon zit op je oor zelf zonder deze af te sluiten. Daardoor hoor je meer van de omgeving. Dat kan storend zijn als je goed naar de muziek wilt luisteren, maar dit maakt deze koptelefoons wel meer geschikt / veiliger voor gebruik op straat.

Bose on-ear koptelefoon

In-ear koptelefoons

Een in-ear koptelefoon stop je echt in je oor. Dit zijn meer oordopjes dan een hoofdtelefoon. In-ear koptelefoons worden vooral mobiel gebruikt, in combinatie met een smartphone. Veel mensen vinden het niet fijn om met een echte koptelefoon op straat te lopen.

In-ear koptelefoon


Bij bovenstaande winkels vind je alle soorten koptelefoons van goede merken tegen de laagste prijs.

Foto bovenaan: JBL

Onderwerpen:
Beste draadloze koptelefoons, snoerloos, hoofdtelefoon, beste koptelefoons draadloos, beste hoofdtelefoons draadloos, draadloze koptelefoons, draadloze hoofdtelefoons.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.