Draadloze oortjes top 10

Bas van Rijswijk     mei 12, 2020    


De meeste goede oortjes die tegenwoordig verkocht worden zijn draadloze oordopjes. Deze draadloze oortjes geven je veel meer bewegingsvrijheid en zo duur als vroeger zijn ze al lang niet meer. Voor een paar tientjes heb je al een set goede draadloze oortjes.

De kleine oortjes worden meestal geleverd in combinatie met een handig opbergdoosje dat meteen als oplader dienst doet.

Dit is de actuele top 10 draadloze oortjes


Of kijk in het overzicht alle draadloze oortjes. Je vindt daar meer dan dan 250 geheel draadloze oortjes. Via selectiemogelijkheden kun je uit deze lange lijst heel makkelijk de voor jou beste oortjes selecteren.

De accu van oplaadbare oortjes

Draadloos betekent dat de oordopjes beide over een eigen accu moeten beschikken. Natuurlijk moet deze accu piepklein zijn. Maar je wilt ook veel speeltijd, en daarin zit veel verschil tussen de oordopjes. Vooral goedkope oortjes beschikken vaak over een mindere accu, met minder lange speeltijd.

Goede draadloze oortjes bieden meer dan 8 uur aan speeltijd. Oordopjes met een minder goede accu moet je wel heel vaak opladen, en je loopt als je ze heel lang op een dag gebruikt zelfs kans dat ze leegraken. Let daarom goed op de speeltijd van de accu, maar ook op een eventuele mogelijkheid de oplaadcase (de oplader / bewaardoosje) als powerbank te gebruiken. Bij de beste draadloze oortjes doet dit doosje namelijk meteen als powerbank dienst, zodat je onderweg op de momenten dat dat uitkomt even kunt opladen.

De speeltijd van de accu en de mogelijkheid om de draadloze oortjes via de oplaadcase onderweg van stroom te voorzien zijn twee van de selectiemogelijkheden die je hebt om via het bovenstaand overzicht de voor jou beste draadloze oortjes te vinden.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.