Portable DVD speler voor in de auto

Bas van Rijswijk     februari 20, 2019    

De beste portable DVD spelers. Deze kun je ook als DVD speler in de auto gebruiken. Daarom worden ze vaak in sets van 2 verkocht, voor de kinderen op de achterbank.

Beste portable DVD speler auto

Portable DVD spelers zijn zo goedkoop geworden dat ze meestal per sets van twee verkocht worden. Dat verraadt ook meteen waar ze het meest gebruikt worden: Op de achterbank van de auto. Hier de beste portable DVD spelers voor in de auto.


Beste portabele DVD speler auto


Tip: Let op de accu

Waar je op moet letten als je een portable DVD speler voor in de auto koopt is of er een accu in zit. Is dat niet het geval, dan kun je deze in de auto op de stroomadapter "de "aansteker" aansluiten. Dat vind niet iedereen plezierig, maar nog lastiger is het als je zo'n DVD speler buiten de auto wilt gebruiken. Je hebt dan altijd een stroomaansluiting nodig. Echt portable is zo'n portable DVD speler dus niet.

Hoofdtelefoon

De passagier op de achterbank zit nooit alleen in de auto, en niet iedereen wil meeluisteren. Daarom wordt er meestal een koptelefoon gebruikt bij het films kijken. Iedere portable DVD speler is dan ook voorzien van een koptelefoon-aansluiting. Soms kun je ook draadloos een koptelefoon verbinden. Dat geeft meer bewegingsvrijheid, maar in de auto is dat niet echt noodzakelijk.

USB- en geheugenkaart aansluitingen

Wat wel belangrijk is, dat is de aanwezigheid van aansluitingen voor bijvoorbeeld een usb-stick of een geheugenkaart. Dit betekent namelijk dat je ook films van deze media kunt bekijken. Je hoeft dan niet alles eerst op een DVD te branden.

Kijk bij bovenstaande winkels voor goede DVD spelers tegen een lage prijs.

Zie ook:


Onderwerp:
De beste auto DVD speler voor op de achterbank. Dit zijn portable DVD spelers die zowel in de auto als buiten de auto kunnen worden gebruikt. Hier aanbiedingen van de beste van deze portable DVD spelers.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.