Portable DVD speler voor in de auto

Redactie     februari 20, 2019    


Portable DVD spelers zijn zo goedkoop geworden dat ze meestal per sets van twee verkocht worden. Dat verraadt ook meteen waar ze het meest gebruikt worden: Op de achterbank van de auto. Hier de top vijf van DVD spelers voor in de auto.


Onderstaande top 5 betreft de verkopen van portable DVD spelers bij Bol.com. Bol is één van de beste winkels voor een DVD-speler.

Actuele top 5 portabele DVD speler auto

Onderstaande prijzen zijn vaak per set van twee stuks of voor 1 DVD speler met 2 schermen..


Tip: Let op de accu

Waar je op moet letten als je een portable DVD speler voor in de auto koopt is of er een accu in zit. Is dat niet het geval, dan kun je deze in de auto op de stroomadapter "de "aansteker" aansluiten. Dat vind niet iedereen plezierig, maar nog lastiger is het als je zo'n DVD speler buiten de auto wilt gebruiken. Je hebt dan altijd een stroomaansluiting nodig. Echt portable is zo'n portable DVD speler dus niet.

Hoofdtelefoon

De passagier op de achterbank zit nooit alleen in de auto, en niet iedereen wil meeluisteren. Daarom wordt er meestal een koptelefoon gebruikt bij het films kijken. Iedere portable DVD speler is dan ook voorzien van een koptelefoon-aansluiting. Soms kun je ook draadloos een koptelefoon verbinden. Dat geeft meer bewegingsvrijheid, maar in de auto is dat niet echt noodzakelijk.

USB- en geheugenkaart aansluitingen

Wat wel belangrijk is, dat is de aanwezigheid van aansluitingen voor bijvoorbeeld een usb-stick of een geheugenkaart. Dit betelent namelijk dat je ook films van deze media kunt bekijken. Je hoeft dan niet alles eerst op een DVD te branden.

Kijk bij bovenstaande winkels voor goede DVD spelers tegen een lage prijs.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.