Karaokesets voor kinderen

Bas van Rijswijk     augustus 15, 2018    


Muziek is populair bij kinderen. Ze bewonderen zangers en zangeressen, en willen graag in hun schoenen staan. Dat kan met een haarborstel voor de spiegel, maar nog beter: met een karaoke-set waarmee kinderen de zangpartij van hun favoriet kunnen overnemen. Hier de top vijf van leukste en beste karaoke-sets voor kinderen.


De speelgoedblog hetLeuksteSpeelgoed.nl selecteerde de vijf leukste karaokesets voor kinderen. Kijk daar voor een overzicht van vijf goede, leuke, maar ook heel uiteenlopende karaokesets. Er is namelijk op het gebied van karaoke apparaten heel wat te koop.

Wat is karaoke?

Karaoke is een meezingen met bestaande muziek waarbij de originele zang van de zanger of zangeres minder luid wordt gemaakt of helemaal wordt gewist. Zo kun je zelf de zangpartij overnemen begeleidt door de originele muziek. Het wissen van de zang gebeurt door een karaokeset. Deze bevat tevens één of meerdere microfoons waarmee de zang door de originele muziek worden gemixt.

Uitgebreide karaokesets bevatten tevens een monitor die de tekst van de muziek toont en aangeeft welke woorden op welk moment gezongen moeten worden. Deze informatie moet dan wel beschikbaar zijn. Ook maakt zo'n monitor de karaoke set veel duurder. Bij eenvoudige karaokesets en karaokesets gemaakt voor kinderen ontbreekt de monitor dan ook meestal.

Deze speelgoed karaokesets zijn vooral gericht op het meezingen met favoriete artiesten. Hoe deze muziek via de karaokeset kan worden afgespeeld verschilt sterk per set. De nieuwste karaokesets werken vaak met bluetooth zodat je de muziek van je smartphone naar de karaokeset kunt streamen. Maar er zijn ook karaokesets met een CD-speler of met een USB-poort. Vaak is er sprake van een combinatie van input-mogelijkheden.

Kijk voor alle mogelijkheden en prijzen in de bovenstaande top vijf.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.