Beste multiroom audio systeem

Bas van Rijswijk     februari 18, 2019    


Multiroom audio systemen worden steeds populairder. Een multiroom audiosysteem is een netwerk van speakers die via WiFi met elkaar in verbinding staan. Op die manier kun je je muziekcollectie in iedere kamer beluisteren en zelfs verder gaan met luisteren als je naar een andere ruimte gaat.


Sonos kwam als eerste met een multiroom audio systeem, was lange tijd de enige serieuze aanbieder, en is nog steeds toonaangevend. Maar vele andere fabrikanten hebben ook een multiroom audio systeem uitgebracht. Dit is de top vijf merken.

Top vijf merken / series

  1. Sonos
  2. Bose Soundtouch
  3. Denon HEOS
  4. Samsung Multiroom
  5. Harman Kardon Omni

Meer informatie audio multiroom systemen

Kijk bij informatie over audio multiroom systemen voor alles over deze systemen. De specialisten van de Audiostreamershop vertellen je er alles over. Alle mogelijkheden, alle specificaties, alle prijzen. Alle voordelen van ieder systeem, maar ook alle nadelen.


Een goed multiroom audio systeem maakt je favoriete muziek overal in huis beschikbaar, waar deze ook staat. De bron van de muziek kan een schijf of ander opslagmedium in je WiFi-netwerk zijn, een mediaspeler van het multiroom systeem zelf, maar ook een internetbron als Spotify, YouTube of internetradio. De bediening kan overal in (en om) huis huis plaatsvinden met een smartphone of tablet. Kijk bij de Audiostreamershop voor alle informatie.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.