TV top 10. Dit zijn momenteel de meest populaire televisies!

Bas van Rijswijk     februari 20, 2019    

Zoek je een goede TV? Hier de actuele top 10 van meest populaire televisies en TV aanbiedingen bij de beste en goedkoopste TV winkels.

Beste TV

Welke televisies zijn het meest populair? Hier de top vijf van meest verkochte televisies. Ook kijken we naar de eisen die mensen tegenwoordig aan hun nieuwe televisie stellen.Deze top tien is gebaseerd op de verkoopcijfers van Bol.com, met een aanbod van meer dan 1.000 verschillende televisies één van de grootste en beste aanbieders van televisies in Nederland. 

Hieronder vind je de aanbiedingen van deze en andere goedkope TV winkels. Bij onderstaande winkels kun je goedkoop alle soorten televisies online goedkoop kopen en gratis thuis laten bezorgen.


Televisie Top tien 


De merken

Samsung is momenteel de grootste aanbieder van televisies. Niet alleen biedt Samsung de meeste verschillende televisies aan, ook worden deze televisies het meest verkocht zoals je in de top vijf kunt zien. Samsung is dan ook erg sterk in het ontwikkelen van televisies. Hun Smart TV's staan aan de top, qua kwaliteit maar ook in de vele mogelijkheden die hun Smart TV's bieden. Ook de Samsung Ultra HD (4K) televisies en curved TV's staan aan de top.

Andere populaire televisie fabrikanten zijn Philips, LG, Panasonic en Sony.

Het beeldformaat

Het grootste aanbod aan televisies ligt momenteel boven de 51 inch. Dat zijn grote televisies met een beelddiagonaal van meer dan 120 centimeter. Ook kleinere televisies met een beeldiagonaal van een meter of minder worden nog steeds veel gekocht. Daar tussenin ligt een grijs gebied met maar weinig aanbod. De meeste mensen kiezen voor een kleine televisie of juist een heel grote telelevisie. De middenmaatjes zijn minder populair.

Populair

Hoewel het merendeel van de moderne televisies 3D beelden ondersteunt is dit nauwelijks nog een verkoopargument. Wel willen mensen tegenwoordig een Smart TV zodat ze ook op de televisie apps kunnen gebruiken, Netflix kunnen kijken en eventueel kunnen internetten. Vrijwel alle nieuwe televisies zijn dan ook Smart TV's. Vaak zijn deze Smart TV's voorzien van WiFi. Ook neemt de vraag naar televisies die de Ultra HD (4K) resolutie aankunnen sterk toe. Ook al ben je voor Ultra HD beelden voorlopig nog op internet aangewezen.

Kijk bij de bovengenoemde beste televisie-winkels voor informatie en (laagste) prijzen van alle televisies.

Zie ook: Alle tips en informatie televisies op Elektronicatips.nl


Onderwerp:
De 10 meest populaire televisies van dit moment. Goede inspiratie voor als je een nieuwe goede TV zoekt. Ook hebben we aanbiedingen van de beste winkels om een goede TV goedkoop online te kopen.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.