Goede Bluetooth Audio Adapters

Bas van Rijswijk     januari 01, 2018    

Met een Bluetooth speaker  kun je de muziek vanaf je telefoon veel beter beluisteren dan via de veel mindere ingebouwde speakers van je telefoon. Maar zo goed als je dure HiFi-set klinkt zo'n losse speaker natuurlijk ook niet.


Wil je de muziek van je telefoon of tablet via je HiFi-set beluisteren? Dat kan ook sluit dan een Bluetooth Audio Adapter aan op je stereoset. Dan stuur je de muziek van je telefoon draadloos naar je HiFi-set.


Dit werkt vanaf alle apparatuur die Bluetooth ondersteunt, dus eventueel ook vanaf je laptop.

Je hebt verschillende soorten Bluetooth adapters, variƫrend van simpele dongles tot uitgebreide receivers. Hieronder top vijf van best verkochte Bluetooth Audio Adapters bij CoolBlue. We hebben ook een overzicht met alle Bluetooth audio adapters, hun prijzen en hun mogelijkheden.

Philips AEA2000

1. Philips AEA2000/12 Bluetooth Hifi Adapter

Goedkope maar heel functionele HiFi adapter. Bij CoolBlue koop je deze adapter voor 27,99 en wordt hij (zoals alles bij CoolBlue) de volgende dag gratis thuisbezorgd. Sluit de adapter aan op je receiver met een aux- of rca-kabel en je kunt van start.

2. Logitech Bluetooth Audio Adapter

Met een prijs van 34,99 iets duurdere Bluetooth Audio Adapter. In tegenstelling tot bij de Philips kun je hier meerdere apparaten aan koppelen, al zal dat in de praktijk niet zo snel nodig zijn. De Logitech Bluetooth Audio Adapter heeft wel moeite met muren.

Logitech


3. Philips AEA2500/12 Bluetooth Hifi Adapter

Duurdere broertje (44.95 euro) van de eerdere Philips. Het grote verschil is dat deze ook via NFC werkt. Ook aptX en aac worden door deze HiFi adapter ondersteund.

4. Marmitek BoomBoom 80

Goedkoper alternatief (39,99) voor wie NFC wil gebruiken. De BoomBoom is een kastje die wel een stopcontact nodig heeft. Aansluiten op de HiFi-set gaat via de 3,5 mm-ingang.

Marmitek BoomBoom 50

5. Marmitek BoomBoom 50

Niet veel groter dan een USB-stick met een kabel. Net zo duur als de Logitech. De Marmitek heeft veel minder last van muren, maar bij deze audio adapter kunnen beeld en geluid uit de pas lopen. Van dat laatste heb je geen last met de iets duurdere (39,99) Marmitek BoomBoom 75.

Kijk bij de beste winkels met audio voor meer informatie en meer audio adapters.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.