Beste mobiele speakers badkamer

Bas van Rijswijk     augustus 27, 2018    


Een lekker muziekje in de badkamer. Wie wil dat nou niet. Lekker meegalmen onder de douche of relaxed genieten in bad. Hier kijken we naar de vijf mobiele Bluetooth speakers het best geschikt zijn voor gebruik in de badkamer.


Natuurlijk koop je zo'n speaker niet alleen voor in de badkamer. Een goede mobiele speaker kun je overal gebruiken, in huis, om het huis, bij vrienden, met vakantie. Maar gebruik in de badkamer vinden wij wel een belangrijke toepassing.

Kijk daarom bij de top vijf van beste mobiele speakers voor in de badkamer.

Ten eerste moet zijn speaker natuurlijk volledig waterdicht zijn. En dan bedoelen we niet spatwaterdicht, maar echt waterproof. Je moet ze letterlijk mee het bad in kunnen nemen. rond laten dobberen in het water. En ze gewoon onder de douche aan je voeten kunnen zetten, terwijl het water op jouw en je speaker klatert.

En dan zijn er nog belangrijke eigenschappen zoals schokbestendig, voorzien van een goede accu (want je wil niet tijdens het douchen zonder stroom komen te zitten) en last but no least, de speaker moet een formidabel geluid geven.

De experts van Elektronicatips.nl hebben vijf mobiele Bluetooth speakers geselecteerd die aan al die eigenschappen voldoen. Kijk in bovenstaande top vijf voor deze selectie.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.