Beste televisies. Dit zijn de beste TV merken

Bas van Rijswijk     oktober 16, 2021    

De 5 beste televisie fabrikanten en aanbiedingen van hun televisies. Plus de beste televisies uit de TV test.


Als er televisies getest worden is het bijna altijd het merk Samsung dat als beste uit de bus komt. Je kunt Samsung dus gerust de nummer één op het gebied van de beste televisie noemen. Maar hoe zit het met de andere merken? Hier de top vijf van beste televisie merken.


>>> TIP 1: Televisies van al deze merken koop je tegen de laagste prijs in de winkels genoemd bij Beste Televisie Kopen. Daar vind je ook een Televisie Keuzehulp en de televisie top tien.

Top vijf televisie merken

1. Samsung televisies

De onbetwiste nummer één in televisies. Voor wat betreft kwaliteit, maar ook qua aanbod. Samsung is toonaangevend bij alle soorten televisies, in alle formaten en of ze nu plat zijn of een curved vorm hebben. Bij televisie testen van de Consumentenbond werd de top 10 van beste televisies in meerdere formaten geheel door Samsung televisies gevuld. Als je een Samsung televisie koopt weet je zeker dat je een goede televisie hebt. Kijk bij het hierboven genoemde Beste Televisie Kopen voor alle Samsung televisies tegen de goedkoopste prijs.

>>> TIP 2: Ben je op zoek naar tests van televisie? Kijk dan bij de televisie testen op TestResults.nl.

2. LG televisies

Het enige merk dat in deze televisie testen Samsung nog partij kan geven is dat andere Koreaanse merk, namelijk LG. Ook LG biedt een brede collectie televisies in alle gangbare maten. In Nederland verkopen ze bijna 80 verschillende modellen. Topper is de LG OLED W7 Signature TV die 4 onderscheidingen haalde op de CES 2017 en als beste OLED televisie werd getest door PCMag en Techradar.

3. Panasonic televisies

Daarachter is het Panasonic dat de beste resultaten haalt. Panasonic heeft al jarenlang een goede reputatie met televisies van goede kwaliteit. Panasonic gebruikt de nieuwste technieken in zijn televisies en de TV's van dit Japanse elektronicamerk zijn altijd heel aantrekkelijk geprijsd. Kijk maar bij bovenstaande winkels.

4. Philips televisies

Philips en Sony, de grote merken van weleer strijden tegenwoordig om de beste plek achter bovenstaande top drie. Hierbij scoort Philips in tests over het algemeen net iets beter. Hun 7601 serie is zelfs uitgeroepen tot de beste grote televisies van Europa. En met hun ambilight techniek maakt Philips unieke televisies. Vooral in Nederland is Philips nog steeds een populair merk.

5. Sony televisies

Sony biedt een breed scala aan televisies. Innovatie is erg belangrijk bij Sony. Wereldwijd is Sony qua verkopen nog steeds de nummer drie wat televisies betreft (achter Samsung en LG).

Bij bovenaan genoemde winkels kun je al deze televisies goedkoop kopen.

Zie ook: 

Foto: Samsung


Onderwerp:
Hierboven vind je informatie over de beste TV merken: Samsung, LG, Panasonic, Philips en Sony. Ook hebben we verwijzingen naar de beste televisie test en tips en informatie voor bij het kiezen en kopen van de beste TV.


Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.