Blu-ray speler top 10, voor films in de hoogste beeldkwaliteit

Bas van Rijswijk     september 02, 2020    


Kijk films op hoge kwaliteit via je blu-ray speler. Ook kun je veel blu-ray spelers als media-speler gebruiken. Indien ze internet-toegang hebben kun je ze zelfs (ook zonder smart tv) gebruiken om naar films en series via bijvoorbeeld Netflix of YouTube te kijken of om muziek vanaf internet of je netwerk af te spelen. Hier de top blu-ray speler top tien.


Blu-ray speler Top tienDe beste winkels om een blu-ray speler te kopen

Deze blu-ray speler top 10 is gebaseerd op de verkoopcijfers van Bol.com. Één van de beste winkels om een blu-ray speler te kopen. Hieronder vind je meer aanbevolen winkels om goedkoop een goede blu-ray speler aan te schaffen.Weet je nog niet welke blu-ray speler je wilt kopen? Kijk dan vooral eens bij de aanbiedingen van Coolblue hier boven. Daar vind je namelijk een heel goede blu-ray speler keuzehulp met heel veel selectiemogelijkheden, tips, specificaties en prijzen, maar ook tests, reviews en ervaringen van gebruikers met de blu-ray players.

Tips blu-ray speler kopen

  • Wil je 3D films kunnen kijken? Kies dan voor een blu-ray speler die 3D ondersteund. Maar pas op, je televisie moet ook 3D beelden kunnen weergeven.
  • Via een blu-ray speler met internet-verbinding kun je gebruik maken van internetdiensten als Netflix, Uitzending Gemist, Facebook, Twitter, RTLXL en YouTube, maar let op, er moet wel een app beschikbaar zijn voor jouw blu-ray speler. Check dit bij de specificaties van de blu-ray speler bij de bovengenoemde winkels.
  • Met DNLA kun je ook zonder netwerk draadloos films van je smartphone of tablet naar de blu-ray speler en televisie streamen. Zowel je smartphone als je blu-ray player moeten dan wel DNLA ondersteunen.
  • Sommige blu-ray spelers kunnen dienst doen als tuner voor digitale televisie. Ondersteunt de blu-ray speler DVB-T dan kan hij digitale tv via de ether afspelen (bijv. Digitenne). DVB-C staat voor digitale tv via de kabel (bijv. Ziggo) en DVB-S voor digitale tv via de satelliet.

Beste blu-ray speler uit de test

De blu-ray spelers zijn getest. Kijk bij de beste blu-ray speler uit de test voor de beste blu-ray spelers uit diverse vergelijkende testen van blu-ray spelers.

Meer informatie en tips blu-ray spelerOnderwerpen:
Beste blu-ray speler, test, blu ray spelers, blue ray, 3D.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.