Vijf populaire oordopjes

Bas van Rijswijk     februari 18, 2019    Welke oordopjes worden in Nederland veel verkocht? Dat is een goede indicatie welke oordopjes goed en het meest populair zijn. Daarom hier vijf populaire oordopjes om naar muziek te luisteren.
Alle genoemde oordopjes zijn voordelig te koop bij de winkels op Beste Koptelefoon Kopen. Het aanbevolen adres op oordopjes te kopen.

TIP: Kijk op TestResults.nl naar de beste oortje uit de testen welke oordopjes als best getest zijn.

1. Apple Earpods

De beroemde witte oordopjes van Apple. En het is niet alleen de naam, deze zijn echt goed! Niet voor niets gaven de specialisten van het magazine What Hi-Fi de Apple Earpods vier sterren. In tegenstelling tot de meeste andere Apple producten zijn de Apple Earpods heel voordelig (op het moment van schrijven 27,99 euro  bij de Hoofdtelefoonstore) maar kunnen ze de strijd aan met koptelefoons de honderden euro's duurder zijn.


De Apple Earpods zijn voorzien van een afstandsbediening en microfoon. Helaas werken deze alleen met Apple apparatuur. De oordopjes blijven heel goed in je oor zitten en leveren een prima geluid.

2. Apple Earphones

Ook de tweede plaats is voor Apple oordopjes, en wel de voordelige maar goede oordoppen voor de iPhone en Ipod (op moment van schrijven 15,99 bij de Hoofdtelefoonstore). Via de afstandsbediening regel je op Apple apparatuur de afspeellijsten, voer je handsfree telefoongesprekken en neem je memo's op zonder dat je je iPhone of iPod uit je zak haalt. Bovendien leveren de Apple Earphones een prima geluid.

3. Sennheiser CX 300 II

De beste niet-Apple oordopjes zijn van Sennheiser. Deze hoofdtelefoonspecialist levert oordopjes van topkwaliteit en veel draagcomfort. Deze ergonomische oordopjes kun je urenlang zonder problemen gebruiken. Bovendien worden ze geleverd met extra sleeves (oordopjes in verschillende maten) zodat je altijd als gegoten zitten.


En dan hebben we het nog niet over het geweldige geluid met een volle krachtige bas en heldere hoge tonen. Niet voor niets hebben deze oordopjes de maximale VIJF sterren van What HiFi!

4. Sennheiser MM 30i

Nog zo'n topproduct van Sennheiser. Met een eenvoudige bediening en geluid van topkwaliteit, De Sennheiser MM 30i oordopjes zijn bijzonder goed in staat om omgevingsgeluiden buiten te houden (gebruik ze dus niet in het verkeer!). De Sennheiser MM 30i wordt geleverd met drie maten oordopjes.

5. Sennheiser MM 30G 

De derde Sennheiser in de top vijf is de MM 30G. Het zijn goede oordoppen die prachtig geluid kunnen weergeven. Maar de werking op alle Android apparaten is niet voor 100 procent gegarandeerd. Dan is de nummer zes van de ranglijst (de even dure Philips SHS8100 oordopjes) een veiligere keuze.


Al deze oordopjes en nog veel meer goede oordopjes en koptelefoons zijn goedkoop te koop bij de winkels op het bovengenoemde Beste Koptelefoon Kopen.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.